Miňonky (fotorecept)

Miňonky (fotorecept)
martinka1978Martinka1978, recept pridal: 25. marca 2012 18:13Ďalšie jeho recepty

Názov tohto receptu vymyslel môj manžel Milan (Miňo). Je veľmi jednoduchý, rýchly, chutný a ľahký.

Suroviny

10
porcií
20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia narežeme na rezance, pór pozdĺžne rozrežeme, umyjeme a nakrájame na väčšie pásiky.
Miňonky (fotorecept) - obrázok 1

2

Do mäsa pridáme olej a celý balíček korenia. Ja používam to, čo je na obrázku, ale fantázii sa medze nekladú. Mäso odložíme do chladničky aspoň na 1 hodinu.
Miňonky (fotorecept) - obrázok 2

3

Odstáte mäsko rýchlo opečieme a pridáme nakrájaný pór. Ja osobne už ničím nezahusťujem, ani nedolievam vodu, úplne stačí šťava, ktorú pustí mäso a pór.
Miňonky (fotorecept) - obrázok 3

4

Podávame s ryžou a kapustovým šalátom.
Miňonky (fotorecept) - obrázok 4

5

A tu je moja ľahšia verzia obedu - mäsko iba so šalátom. Verte, že táto kombinácia zaručene zasýti. Dobrú chuť. :-)
Miňonky (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danielas, 25. marca 2012 o 19:16
    Krásne vyzdobené taniere ,chutný obsah, šikuľka si Ty


  • valeri, 25. marca 2012 o 19:46
    Tak takéto miňonky môžem :-)). Výborné mäsíčko.


  • tykadielko, 25. marca 2012 o 19:54
    krásny tanierik so samými mňamkami ....páči sa mi aj aranžovanie, aj receptík :D


  • mataliptak, 25. marca 2012 o 21:38
    tak takýto úžasne, krásne naaranžovaný tanier som snád ešte ani nevidela .... nádhera .. a to mäsko musí byť fajnučké .... velmi chválim a ukladám KK :-)


  • radulienka, 25. marca 2012 o 23:29
    Mňam, to by som si dala hneď, mám rada pórik. Krásne!


  • evilauri, 26. marca 2012 o 00:28
    Ta fotka na postupe.4 je super, ono to na nas vali okale, ze "ochutnajte ma !",ozaj vydareny receptik, uz je aj v KK :-D


  • medovnicek, 26. marca 2012 o 13:54
    krásne naaranžovaný a určite aj veľmi chutný obedík


  • 3sandra3, 26. marca 2012 o 18:03
    ja že prečo Miňonky,,, ale už mi je to jasné.... chutné jedlo


  • evanaaa, 26. marca 2012 o 20:53
    Peknééé. Aj mňa pomýlil názov, čakala som dezert a myslela som, že to foto je tam omylom. Skôr by to mali byť " Miňovky", aby to nemýlilo. A to ste mali na koľko krát, také množstvo?


  • hviezdickaz, 27. marca 2012 o 20:32
    nazov je dost zavadzajuci :DDD


  • loo6969, 3. apríla 2012 o 10:21
    super, Maťka :D...som pysna na teba, chceme dalsie receptiky :D



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist