Miňonky (fotorecept)

Miňonky (fotorecept)
martinka1978Martinka1978, recept pridal: 25. marca 2012 18:13Ďalšie jeho recepty

Názov tohto receptu vymyslel môj manžel Milan (Miňo). Je veľmi jednoduchý, rýchly, chutný a ľahký.

Suroviny

10
porcií
20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia narežeme na rezance, pór pozdĺžne rozrežeme, umyjeme a nakrájame na väčšie pásiky.
Miňonky (fotorecept) - obrázok 1

2

Do mäsa pridáme olej a celý balíček korenia. Ja používam to, čo je na obrázku, ale fantázii sa medze nekladú. Mäso odložíme do chladničky aspoň na 1 hodinu.
Miňonky (fotorecept) - obrázok 2

3

Odstáte mäsko rýchlo opečieme a pridáme nakrájaný pór. Ja osobne už ničím nezahusťujem, ani nedolievam vodu, úplne stačí šťava, ktorú pustí mäso a pór.
Miňonky (fotorecept) - obrázok 3

4

Podávame s ryžou a kapustovým šalátom.
Miňonky (fotorecept) - obrázok 4

5

A tu je moja ľahšia verzia obedu - mäsko iba so šalátom. Verte, že táto kombinácia zaručene zasýti. Dobrú chuť. :-)
Miňonky (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danielas, 25. marca 2012 o 19:16
    Krásne vyzdobené taniere ,chutný obsah, šikuľka si Ty


  • valeri, 25. marca 2012 o 19:46
    Tak takéto miňonky môžem :-)). Výborné mäsíčko.


  • tykadielko, 25. marca 2012 o 19:54
    krásny tanierik so samými mňamkami ....páči sa mi aj aranžovanie, aj receptík :D


  • mataliptak, 25. marca 2012 o 21:38
    tak takýto úžasne, krásne naaranžovaný tanier som snád ešte ani nevidela .... nádhera .. a to mäsko musí byť fajnučké .... velmi chválim a ukladám KK :-)


  • radulienka, 25. marca 2012 o 23:29
    Mňam, to by som si dala hneď, mám rada pórik. Krásne!


  • evilauri, 26. marca 2012 o 00:28
    Ta fotka na postupe.4 je super, ono to na nas vali okale, ze "ochutnajte ma !",ozaj vydareny receptik, uz je aj v KK :-D


  • medovnicek, 26. marca 2012 o 13:54
    krásne naaranžovaný a určite aj veľmi chutný obedík


  • 3sandra3, 26. marca 2012 o 18:03
    ja že prečo Miňonky,,, ale už mi je to jasné.... chutné jedlo


  • evanaaa, 26. marca 2012 o 20:53
    Peknééé. Aj mňa pomýlil názov, čakala som dezert a myslela som, že to foto je tam omylom. Skôr by to mali byť " Miňovky", aby to nemýlilo. A to ste mali na koľko krát, také množstvo?


  • hviezdickaz, 27. marca 2012 o 20:32
    nazov je dost zavadzajuci :DDD


  • loo6969, 3. apríla 2012 o 10:21
    super, Maťka :D...som pysna na teba, chceme dalsie receptiky :D



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist