Mikrovlnkáč

trdlolama - fotkatrdlolama, 2. februára 2012

Keď mám chuť na niečo malé a v dome nič nie je, je čas na koláč v mikrovlnke. Jeho príprava trvá pár minút a Zobraziť celý popisKeď mám chuť na niečo malé a v dome nič nie je, je čas na koláč v mikrovlnke. Jeho príprava trvá pár minút a obsahuje čo len hrdlo ráči......

1
porcia
5 - 10 minút
príprava

Suroviny

4 PL
1/2 ČL
4 PL
2 PL alebo kakao
1 celé
3 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame v pol litrovom pohári alebo v miske, podľa chuti pridáme kúsky čokolády alebo sušené/čerstvé ovocie. Dáme do mikrovlnky na cca 3,5 minúty pri 1000W. Po upečení necháme vychladnúť a podávame so šľahačkou/ rozpustenou čokoládou a posypeme cukríčkami... Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

gubics
Tak sa mi páčia Vaše recepty pripravované v mikrovlnke. Keď som si ju kupovala, tak som chcela tú najlepšiu so všetkými možnými funkciami, a je tak málo využívaná, obyčajne v nej len zohrievam.
evanaaa
@trdlolama , ozaj máš len 14 rokov? Potom nie si až také trdlo, a ak si chlapec, tak dupľom, ale aj ak si dievča, lebo nie každú zaujíma varenie. Páči sa mi koláčik, neviem, či aj v mojej mikro to pôjde. Musím skúsiť.
tetuska
nechcem hodnotiť, ale v poslednej dobe je týchto koláčikov veľa a všetky akoby z oka vypadli...
olga42
Ja v MV robím koláčiky často na Crips platni.Pozrite si recepty.Možete upiecť všetky koláče.Ja pečiem v silikonovej forme na crips platnu dám papier na pečenie na to sil.formu.Babovka je upečená za 13 min.Jogurtový koláč za 15 min.Poradím až bude niekto potebovať.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia