Medvedí cesnak ako liek (fotorecept)

Medvedí cesnak ako liek (fotorecept)
Foto: ancicka
ancickaAncicka, recept pridal: 4. mája 2011 8:54Ďalšie jeho recepty

U nás je teraz sezona medvedieho cesnáku,tak ho využívam .Nakladám si ho do liehu a varím z neho rôzné pokrmy.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Medvedieho cesnaku treba nazberať dostatočné množstvo,tak aby bolo na naplnenie fľaše.ja som použila pol litrovu fľašu.Nazberaný medvedí cesnak som umyla a nechala trocha osušiť.
Medvedí cesnak ako liek (fotorecept) - obrázok 1

2

Potom som ho pokrajala na malé kúsky a dala do fľaše ,až po hrdlo.
Medvedí cesnak ako liek (fotorecept) - obrázok 2

3

Takto nakrajaný medvedí cesnak som zaliala vodkou. Tento medvedí cesnak som umiestnila na slnečné miesto na dva týždne,aby sa vyluhoval.Po dvoch týždnoch ho treba scediť a uživať po kvapkach 10-15 kvapiek,v malom množstve vody na ráno.Používame ho aj na natieranie rán. Medvedí cesnak má detoxikačné účinky,podporuje pamäť,znižuje krvný tlak,pôsobí pri nespavostí a veľa,veľa iných liečivých účinkou.
Medvedí cesnak ako liek (fotorecept) - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 12 ľudí (4,6 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist