Medovo– lekvárová roláda

Medovo– lekvárová roláda
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Michal Baniar, šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove

Tip na lacný recept.


Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Maslo, med a orechy spolu zmiešame a na fólii rozvaľkáme na asi 4 mm hrubý plát. Ten potrieme lekvárom a stočíme do rolády. Pomáhame si fóliou. Takto zatočenú necháme v chladničke stuhnúť.

2

Nakrájame na asi 1 cm široké rezy a dozdobíme polovicou orecha.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.

Bryndzové chuťovky
Tapas sú fenoménom španielskej kuchyne, španielskej pohostinnosti. Ide o malé chlebíky, hrianky či chuťovky, ktoré sa pripravujú na tisíce spôsobov.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 21/2015: Pohostenie pre priateľov Pohostenie pre priateľov
Časopis Varecha v piatok 22. mája v denníku Pravda.


TOPlist