Mäsové ihly v cestovinovom šaláte

Jaroslav Cabúk
šéfkuchár hotela Thermia Palace v Piešťanoch a člen Gourmet klubu, 31. decembra 2011
Mäsové ihly v cestovinovom šaláte
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6-8
porcií
40 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g, alebo bravčovej panenky
500 g (mušličky, špirály, ale môžu byť aj tortellini)
100 g
2 ks
250 g
200 g
z 1 ks
2 ks
 alebo kukuričné lupienky




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme takmer domäkka, zeleninu nakrájame na rovnaké kúsky (veľké asi ako hrášok).

  2. 2

    Zeleninu, cestoviny, jogurt a majonézu zmiešame, ochutíme soľou, cukrom, korením a citrónovou šťavou.

  3. 3

    Mäso nakrájame na rovnaké kúsky, osolíme a obalíme ako rezne a vypražíme do zlata. Napicháme ich na krátke špajdle.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia