Marinovaný steak zo žraloka

Marinovaný steak zo žraloka
Foto: ivosenka
ivosenkaIvosenka, recept pridal: 29. mája 2011 21:02Ďalšie jeho recepty

Suroviny

2
porcie
30
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na marinádu smícháme všechny suroviny.

2

Maso necháme rozmrazit, důkladně omyjeme a osušíme a dáme marinovat na 0,5-1 hod. do lednice. Poté na steakové pánvi zprudka opékáme cca 4 min. po každé straně, možno též grilovat.

3

Podáváme s listovým salátem a opečenými bramborami.
Marinovaný steak zo žraloka - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 30. mája 2011 o 10:40
    ...tak takyto zraloci steak som jedla asi pred 15 rokmi v Karolinke?(predavalo sa tam krasne sklo) v restike, bol vynikajuci a tento vyzera zrovna tak...(KK)


  • michsamant, 30. mája 2011 o 10:45
    vyzera vyborne


  • ivanko46, 30. mája 2011 o 15:41
    Oslintal som si klávesnicu.Perfektný.


  • ivosenka, 30. mája 2011 o 20:33
    děkuji :) máme ryby rádi, hlavně takto přírodní úpravě dáváme přednost před smažením ala řízky...


  • enerrgizer, 30. mája 2011 o 21:18
    krásna rybka, páči sa mi, že nie je vysušená...


  • ketty3811, 31. mája 2011 o 18:36
    mňam,to vyzerá chutne.:-)


  • cica2, 17. októbra 2011 o 18:29
    vyzerá to úžasne, rada by som ochutnala....ryby máme velmi radi ale zo žraloka som ešte neskúšala



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.

Šípky – krásne a liečivé zároveň
V tomto čase neskorej jesene by sme už v prírode ťažko hľadali nejakú liečivú bylinku. Snáď jediná, ktorá nás očarúva aj v tomto období, je šípka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 47/2014: Cesnaková kuchárka Cesnaková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 21. novembra v denníku Pravda.


TOPlist