Marinovaný steak zo žraloka

Marinovaný steak zo žraloka
Foto: ivosenka
ivosenkaIvosenka, recept pridal: 29. mája 2011 21:02Ďalšie jeho recepty

Suroviny

2
porcie
30
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na marinádu smícháme všechny suroviny.

2

Maso necháme rozmrazit, důkladně omyjeme a osušíme a dáme marinovat na 0,5-1 hod. do lednice. Poté na steakové pánvi zprudka opékáme cca 4 min. po každé straně, možno též grilovat.

3

Podáváme s listovým salátem a opečenými bramborami.
Marinovaný steak zo žraloka - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 30. mája 2011 o 10:40
    ...tak takyto zraloci steak som jedla asi pred 15 rokmi v Karolinke?(predavalo sa tam krasne sklo) v restike, bol vynikajuci a tento vyzera zrovna tak...(KK)


  • michsamant, 30. mája 2011 o 10:45
    vyzera vyborne


  • ivanko46, 30. mája 2011 o 15:41
    Oslintal som si klávesnicu.Perfektný.


  • ivosenka, 30. mája 2011 o 20:33
    děkuji :) máme ryby rádi, hlavně takto přírodní úpravě dáváme přednost před smažením ala řízky...


  • enerrgizer, 30. mája 2011 o 21:18
    krásna rybka, páči sa mi, že nie je vysušená...


  • ketty3811, 31. mája 2011 o 18:36
    mňam,to vyzerá chutne.:-)


  • cica2, 17. októbra 2011 o 18:29
    vyzerá to úžasne, rada by som ochutnala....ryby máme velmi radi ale zo žraloka som ešte neskúšala



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist