Marinovaný steak z lososa

Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 1. júla 2012
Marinovaný steak z lososa
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
10 minút
príprava
6-7 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 steaky (200 gramové)
800 g
Marináda:
100 ml
3 strúčiky
5 g
z 1 ks limetky
5 g




Postup

  1. 1

    Z oleja, cesnaku, cukru, soli, korenia a rozmixovaných byliniek pripravíme marinádu.

  2. 2

    Pripravené steaky z lososa ponoríme do marinády a marinujeme približne dve hodiny v chladničke.

  3. 3

    Marinované steaky grilujeme spolu so cherry paradajkami a počas prípravy potierame zvyšnou marinádou.

Diskusia k receptu

martamm
Fantázia, ukladám, lososa mám často na tanieri, každý nový recept poteší....
nesi
ukladám máme radi lososa už treba nakúpiť iba bylinky




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia