Mango dezert

adkas - fotkaadkas, 5. októbra 2014
Mango dezert
Foto: adkas

Ponukam vam jednu velmi rychlu zalezitost, ktoru mate za par minut pripravenu. Okrem toho, ze tento mango-bananovo jogurtovy dezert vyborne vyzera, urcite Zobraziť celý popisPonukam vam jednu velmi rychlu zalezitost, ktoru mate za par minut pripravenu. Okrem toho, ze tento mango-bananovo jogurtovy dezert vyborne vyzera, urcite si na nom skvele pochutite. K tejto malej pochutke potrebujeme:

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

2 ks
1 - 2 ks (podľa veľkosti)
500 ml (alebo iný kvalitný biely jogurt)
200 g




Postup

  1. 1

    Kedze priprava tohoto dezertu je jednoducha, nebolo co fotit....tento recept pridavam bez bez fotopostupu : )..... Postup: mango s bananmi rozmixujeme ponornym mixerom. Keksiky postruhame (pomelieme). Vrstvime do poharov keksikove omrvinky, jogurt, mangovo-bananovu kasu. Postup opakujeme. Nic nesladime, mango a banan su dostatocne sladke. Mozeme ozdobit matovymi listkami. Dobru chut!

    Mango dezert - obrázok 1

Diskusia k receptu

katka78
Mango do pohára robievam aj ja, u nás to má pozitívnu odozvu. Okrem jogurtu používam aj kyslú smotanu, alebo mascarpone a do mangovej zmesi pridávam aj štipku čili. Maslové keksíky pečiem podľa @irenaw , odporúčam  varecha.pravda.sk/recepty/skotske-maslove-susienky-fotore...
(vo väčšine kupovaných nie je maslo, ale stužené tuky).
 fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/s720x720/54632...


 scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/p180x540/548592_4...


Najbližšie vyskúšam tvoju verziu s banánom, veľmi sa mi páčia aj fotky :-)
jamarlen
máš pravdu, @kukulienka71 , je to veľmi efektné, takto robievam dievčatám aj zeleninové pyré, či krémové zeleninové polevky, pekne, pásikovo, na ich detské párty….
mango si radi vychutnávame, ale zistil som, že banán prehluší jeho chuť, tak dávame trochu citrónovej šťavy a avokádo, alebo s čerstvým kokosom.. /najradšej rozmixujem mango aj so šupkou, potom má takú pekne trpkastú chuť/
ywett
@A ďka, mám rada tvoje nádherné recepty a fotky, teším sa, že si opäť tu ;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia