Mandľové trojuholníčky s tvarohom a černicami

Helena Podhorská
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012
Mandľové trojuholníčky s tvarohom a černicami
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
25 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
500 g
500 g
1 ks
1 ks
1 vrecko
100 g
Plnka:
700 g
250 g
300 g, čerstvé
200 g, čerstvé




Postup

  1. 1

    Zo surovín na cesto vypracujeme cesto. Odložíme z neho tretinu na mriežku. Zvyšok cesta dáme na vymastený plech.

  2. 2

    Tvaroh zmiešame s cukrom a dáme na cesto. Poukladáme čerstvé ovocie a z odloženého cesta vytvoríme mriežku.

  3. 3

    Pečieme približne 25 minút pri 180 oC.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia