Malinový koláč

aluskamamaAluskamama, recept pridal: 22. februára 2012 10:56Ďalšie jeho recepty

Recept mam od svojej kamosky a robim ho ked mi pridu deti na navstevu, lebo je vyborny osviezujuci

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Urobíme cesto z celých vajec, oleja, mlieka, múky,a prášku do pečiva . Dobre vymiešame a dáme piecť.Potom vyšľaháme šlahačkovú smotanu so stužovačom.Zvlášť vyšľaháme kyslú smotanu so 6 lyžicami cukru. Zmiešame spolu a vylejeme na upečený korpus. Ovocie poukladáme na šľahačku. Uvaríme vodu, džús a zlatý klas do husta a vylejeme na koláč. Dáme stuhnúť do chladničky Po vychladnutí nakrájame a ozdobíme šľahačkou. Kyslá smotana musí byť hustá lebo by sa to rozlialo a nedržalo by to. Ovocie môže byť mrazené akékoľvek chcete, ale ja mám najradšej maliny . Práškový džús je v takom malom sačku ako prášok do pečiva. Viem, že sa o tom rozpisujem ale ja som už taká. Inak dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist