Malinový koláč

aluskamamaAluskamama, recept pridal: 22. februára 2012 10:56Ďalšie jeho recepty

Recept mam od svojej kamosky a robim ho ked mi pridu deti na navstevu, lebo je vyborny osviezujuci

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Urobíme cesto z celých vajec, oleja, mlieka, múky,a prášku do pečiva . Dobre vymiešame a dáme piecť.Potom vyšľaháme šlahačkovú smotanu so stužovačom.Zvlášť vyšľaháme kyslú smotanu so 6 lyžicami cukru. Zmiešame spolu a vylejeme na upečený korpus. Ovocie poukladáme na šľahačku. Uvaríme vodu, džús a zlatý klas do husta a vylejeme na koláč. Dáme stuhnúť do chladničky Po vychladnutí nakrájame a ozdobíme šľahačkou. Kyslá smotana musí byť hustá lebo by sa to rozlialo a nedržalo by to. Ovocie môže byť mrazené akékoľvek chcete, ale ja mám najradšej maliny . Práškový džús je v takom malom sačku ako prášok do pečiva. Viem, že sa o tom rozpisujem ale ja som už taká. Inak dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a nakyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist