Madráske vajcové karí

Autor receptu: mariamka

Nejdem tvrdiť, že je to originál, proste recept z knižky.

Suroviny

Postup

  1. V prvom rade ten historický recept :) A samozrejme vajcia uvarené natvrdo.
  2. Na oleji osmažíme pokrájaný cesnak a cibuľu. Pridáme koreniny - u mňa rímska rasca, garam masala, kari, kurkuma, chilli. Chvíľku opražíme, zalejeme pretlakom a paradajkami z konzervy, prevaríme. Dosolíme, dokyslíme. Vložíme prekrojené vajíčka a papáme :) S hriankami aj bez. Je to výborné. Voľakedy, keď vyšla táto kniha, sme na tom s drahým fičali :) @Methi má niečo podobné na svojom blogu, možno sa vyjadrí :)
  3. U nás dnes raňajky, ale dajú sa jesť kedykoľvek, dobrú chuť :)