Maďarská kukuričná kaša

redakciaRedakcia, Bratislava, recept pridal: 4. novembra 2009 17:00Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
5
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Múku pomaly za stáleho miešania sypeme do vriacej osolenej vody, odstavíme a miešame ďalej. Potom zlejeme prebytočnú vodu a kašu prelejeme na plochý pekáč.

2

Chvíľu ju na platni odparujeme. Keď je kaša kompaktná, vyklopíme ju na dosku a niťou rozrežeme na 4–8 dielov, ktoré dáme na teplé taniere.

3

Posypeme syrom, pokvapkáme rozmiešanou smotanou a vyškvarenou, na kocky nakrájanou slaninou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.

Zmrzlinový pohár nie je len zmrzlina v pohári
Hýriaci farbami v parádnom sklenenom objatí: zopár kopčekov zmrzliny ozdobených šľahačkou, polevou a na vrchu korunovaný čerešničkou. V cukrárni mu nikto neodolá a pozná ho každé dieťa: zmrzlinový pohár.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2015: Liptovská kuchyňa Liptovská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist