Maďarská kukuričná kaša

redakciaRedakcia, recept pridal: 4. novembra 2009 17:00Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
5
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Múku pomaly za stáleho miešania sypeme do vriacej osolenej vody, odstavíme a miešame ďalej. Potom zlejeme prebytočnú vodu a kašu prelejeme na plochý pekáč.

2

Chvíľu ju na platni odparujeme. Keď je kaša kompaktná, vyklopíme ju na dosku a niťou rozrežeme na 4–8 dielov, ktoré dáme na teplé taniere.

3

Posypeme syrom, pokvapkáme rozmiešanou smotanou a vyškvarenou, na kocky nakrájanou slaninou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist