Maďarská kukuričná kaša

redakciaRedakcia, recept pridal: 4. novembra 2009 17:00Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
5
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Múku pomaly za stáleho miešania sypeme do vriacej osolenej vody, odstavíme a miešame ďalej. Potom zlejeme prebytočnú vodu a kašu prelejeme na plochý pekáč.

2

Chvíľu ju na platni odparujeme. Keď je kaša kompaktná, vyklopíme ju na dosku a niťou rozrežeme na 4–8 dielov, ktoré dáme na teplé taniere.

3

Posypeme syrom, pokvapkáme rozmiešanou smotanou a vyškvarenou, na kocky nakrájanou slaninou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist