Losos na smotane

tedkoTedko, recept pridal: 15. decembra 2010 15:46Ďalšie jeho recepty

Dobrá a rychla večera.

Suroviny

20
minút
príprava
10-20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Lososa umyjeme,osušíme a pokrájame na kocky.Pokvapkáme citronovou šťavou.Do hlbšej panvice dáme olej,pokrájanú cibuľu a orestujeme.Pridáme lososa a opečieme. Zalejeme vývarom,smotanou na varenie.Rozdelíme na taniere,obložíme cestovinami a podlejeme omáčkou,ozdobíme pažítkou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • johny46, 15. decembra 2010 o 18:41
    vývar aký? Mäsový,zeleninový alebo rybací ?


  • tedko, 15. decembra 2010 o 20:42
    CHybička se vloudila má tam ísť rybací vývar ale može byť aj
    zeleninový.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist