Losos na smotane

tedkoTedko, 49 ročná žena, Plavecký Štvrtok, recept pridala: 15. decembra 2010 15:46Ďalšie jej recepty

Dobrá a rychla večera.

Suroviny

20
minút
príprava
10-20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Lososa umyjeme,osušíme a pokrájame na kocky.Pokvapkáme citronovou šťavou.Do hlbšej panvice dáme olej,pokrájanú cibuľu a orestujeme.Pridáme lososa a opečieme. Zalejeme vývarom,smotanou na varenie.Rozdelíme na taniere,obložíme cestovinami a podlejeme omáčkou,ozdobíme pažítkou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • johny46, 15. decembra 2010 o 18:41
    vývar aký? Mäsový,zeleninový alebo rybací ?


  • tedko, 15. decembra 2010 o 20:42
    CHybička se vloudila má tam ísť rybací vývar ale može byť aj
    zeleninový.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 28/2015: Podunajská kuchyňa Podunajská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 10. júla v denníku Pravda.


TOPlist