Losos na smotane

tedkoTedko, recept pridal: 15. decembra 2010 15:46Ďalšie jeho recepty

Dobrá a rychla večera.

Suroviny

20
minút
príprava
10-20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Lososa umyjeme,osušíme a pokrájame na kocky.Pokvapkáme citronovou šťavou.Do hlbšej panvice dáme olej,pokrájanú cibuľu a orestujeme.Pridáme lososa a opečieme. Zalejeme vývarom,smotanou na varenie.Rozdelíme na taniere,obložíme cestovinami a podlejeme omáčkou,ozdobíme pažítkou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • johny46, 15. decembra 2010 o 18:41
    vývar aký? Mäsový,zeleninový alebo rybací ?


  • tedko, 15. decembra 2010 o 20:42
    CHybička se vloudila má tam ísť rybací vývar ale može byť aj
    zeleninový.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.

Gallina freda
V nezvyklom čase, už začiatkom roka, som sa rozhodol svoje okrúhle narodeniny pripomenúť si v cudzom svete. Na čerstvom vzduchu, v teple, v prostredí pre mňa neznámych ľudí.

Anglicko pri mori: Jedlo v reštauráciách
S rodinkou sme sa rozhodli, že si na začiatku nového roku 2015 vyjdeme na výlet k moru. Vybrali sme sa teda do krásneho tichého juhoanglického mestečka Eastbourne, nie až tak ďaleko od Londýna.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist