Losos na smotane

tedkoTedko, recept pridal: 15. decembra 2010 15:46Ďalšie jeho recepty

Dobrá a rychla večera.

Suroviny

20
minút
príprava
10-20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Lososa umyjeme,osušíme a pokrájame na kocky.Pokvapkáme citronovou šťavou.Do hlbšej panvice dáme olej,pokrájanú cibuľu a orestujeme.Pridáme lososa a opečieme. Zalejeme vývarom,smotanou na varenie.Rozdelíme na taniere,obložíme cestovinami a podlejeme omáčkou,ozdobíme pažítkou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • johny46, 15. decembra 2010 o 18:41
    vývar aký? Mäsový,zeleninový alebo rybací ?


  • tedko, 15. decembra 2010 o 20:42
    CHybička se vloudila má tam ísť rybací vývar ale može byť aj
    zeleninový.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Viktor Švec: Ponúkame tradičné francúzske recepty v modernom šate
O tom, že aj v Bratislave môžete zažiť nefalšovaný francúzsky gastronomický zážitok, nás presvedčil mladý slovenský kuchár Viktor Švec.

Moravská svadba
Svadobné hostiny, to nikdy nebola moja „parketa“. Hádam s výnimkou detstva.

Čo jedli naši predkovia počas veľkého pôstu
Dni sa predlžujú, jar už klope na dvere. Včerajšou Popolcovou stredou sa pre kresťanov začal 40-dňový veľký pôst, ktorým sa pripravujú na najdôležitejší sviatok roka Veľkú noc. Prečítajte si o pôstnych ľudových zvykoch, niektoré z nich sa u nás zachovali dodnes.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 9/2015: Sladkosti od prababičky Sladkosti od prababičky
Časopis Varecha v piatok 27. februára v denníku Pravda.


TOPlist