Letný ovocný koktail

magdalena12 - bez fotkymagdalena12, 9. augusta 2012

Ahojte. Tento nápoj je veľmi jednoduchý a pomerne rýchly. Je to vlastne smoothy. Vždy si ho robím cez letné, horúce dni. Ak k Zobraziť celý popisAhojte. Tento nápoj je veľmi jednoduchý a pomerne rýchly. Je to vlastne smoothy. Vždy si ho robím cez letné, horúce dni. Ak k vám nečakane príde návšteva a máte potrebné ovocie, určite budete mať s týmto nápojom úspech. Nápoj je totálne zdravý, obsahuje len a len ovocie, nič iné. Prajem teda dobrú piť :D :)

1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

1 mesiačik
1 hrsť
1 ks




Postup

  1. 1

    Pripravíme si vyššiu nádobu (aby počas mixovania nebolo všetko oprskané :D) . Odkrojíme si kúsok z melóna, ja dávam taký jeden mesiačik hrubý cca 5 cm. Nakrájame ho na väčšie kúsky a mixujeme.

  2. 2

    Do rozmixovaného melónu pridáme jednu až dve hrsti malín. Opäť vymixujeme dohladka.

  3. 3

    Očistíme si broskyne od kôstky, nákrájame ich na menšie kúsky a opäť mixujeme.

  4. 4

    Pridáme ľad a slamku. Pohár môžeme ozdobiť ovocím. Hotovo

Diskusia k receptu

evanaaa
Ovocné koktaily robievam, z melónu som ešte nerobila.....ale prečo nadáš všetko naraz? A ak nie, tak potom by som opačne, najprv broskyne, potom maliny a melón nakoniec. Ale iste je to osviežujúce, ak sa dob re schladí.
magdalena12
melón dávam ako prvý lebo je najvodnatejší, a ostatné ovocie sa potom lepšie mixuje. Všetko naraz nedávam preto, lebo sa mi to tak proste robí lepšie :) ľahšie sa to mixuje ale je na každom, ako si to spraví.....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia