Langoše

petka1982 - bez fotkypetka1982, 16. novembra 2015
Langoše
Foto: petka1982
60 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 bal.
7 dcl
1 dcl
2 ČL
2 PL




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny spolu dobre vymiesime a necháme vykysnúť. Vykysnuté cesto si rozdelíme na niekoľko častí, tvarujeme malé bochníčky, ktoré potom vyvalkáme na tvar langoša. Pečieme v horúcom oleji do zlatista z oboch strán.

Diskusia k receptu

mariamka
nemam nic proti Zeliezovciam, ale x-te langose, len aby boli, a ked uz, pre zaciatocnikov to treba lepsie rozpitvat, z tohto tu by to ani mlady Habo nedal :)
farbuska
aj ja ich vyskúšam. recept vyzerá rýchly a jednoduchý a lángoše na fotke dobre.
mariamka
@tiginko dobre medzery, taka celebrita. aj ked viac tato ako syn, ved to bezi/bezalo kazdy den, moj muz to sleduje "Moja mama vari.... " neviem, ci sa to tu moze
petka1982
@mariamka ako dokáže niekto pokaziť pekný deň hnusným komentárom...vďaka...(karma je zdarma). Ostatným babám ďakujem,verím,že Vám budú chutiť a zvládnete ich upiecť aj s mojím slabým popisom :-)
mariamka
Petka nerozumiem co je na tom hnusne /uz take slovo/, len som mala vycitku, ze je to strucne
mariamka
nie je treba upravovat ved to nebol vulgarizmus :), idem het, junior sa moze realizovat
bubaya
petka ale úprimne, veľa práce si si s tým receptom nedala, komentár nekomentár. Zmiesime upečieme a basta. Prečo perlivá voda? prečo toľko veľa tekutiny na kilo múky? prečo vaľkať, nie vyťahovať, ako dlho kysnúť???????
1x staja
tiginko
no @mariamka už viem o akom programe to hovoríš, tak toto som pozerala asi dvakrát a stačilo... vôbec sa za svoje medzery nehanbím, vyplnila som ich určite lepšie :-)
junior
no @tiginko , žabka zelená na ružovom kvete kakaná... určite vymyslíš vo svojich pauzách niečo lepšie?
1x junior
jarunka
Mne sa tiez zda, ze je tam hodne tekutin, ale inak langose by som si dala, vyzeraju velmi dobre.
kukulienka71
Je to bezpochyby dobrý recept, len si, @petka1982 , oprav čas tepelnej úpravy:-) s cestom sa pracuje výborne, zo štvrtinovej dávky mi vyšli tri veľké kusy. Ďakujem, chutili nám






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia