Langoše
Foto: mimka946

Dlho som hľadala recept na dobre langoše,ktore nechutia ako pagáč a s cestom sa dobre pracuje prezo som založila diskusiu a popozerala som vsetky Zobraziť celý popisDlho som hľadala recept na dobre langoše,ktore nechutia ako pagáč a s cestom sa dobre pracuje prezo som založila diskusiu a popozerala som vsetky recepty a z každeho som zobrala to co mi vyhovovala a vysledok? No posúdte sami :)

Suroviny

Cesto:
500 g
1 čl
250 ml
1/2 kocky
Okrem toho:
podľa potreby
podľa chuti
na vysmážanie




Postup

  1. 1

    Do misky dáme múku a sol.V 100 ml vody si rozmiešame droždie.Do múky prilejeme kvások a zbytok vody a vypracujeme cesto.

  2. 2

    Dáme kysnuť na 20 minút,premiesime a nechame odpočívať este 40 minút.Cesto dáme na dosku,rozdelime na menšie časti a každu rukami roztiahneme na okruhly tvar :)

  3. 3

    Pečieme do zlata na rozpalenom oleji :) Podavame s cesnakom ktory rozmiešame vo vode a maslovačkou ním potrieme langoš,natrieme kečup/tatarku a posypeme syrom :)

    Langoše - obrázok 3

Diskusia k receptu

angast
@havino
mohla napísať , vyskúšala som @sovkin recept z polovičnej dávky ,
ale mimka má o 25ml viac vody. Tak to je iný recept.
havino
no ako povieš @mimka , z jedneho receptu si si zobrala múku, nie tmavú,ako @sovka uvádza, z druhého vodu, z tretieho droždie, ale dobre si to nakoniec vymyslela a ak si aj v diskusii @sovku poslúchla, ešte lepšie, čo ti poviem, menej vody si dala a jasné, že je to len a len tvoj recept,nech Ti hlavne len chutia, po toľkom pátraní, ja ich tiež tak robievam, viem, že sú dobré
sovka62
Teším sa s tebou, @mimka , že máš konečne také, aké si chcela. Podľa mňa sú také obyčajné najlepšie a tvoje vyzerajú dobre.
katallinkaa
0 bodov tento recept škoda použitých surovín, horšie langoše ako tieto som ešte nevidela keď ich sestra urobila podľa toho receptu a videla som ich, tak som mala sto chutí Vám ich otrepať o hlavu bez urážky jednoducho neodporúčam!
buldy1
zly recept, skoda surovin, suhlasim s @katallinkaa , tento recept by som skor dala do kategorie pizza chleba




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia