Lahodné kuracie prsia v kyslej smotane

Autor receptu: mirian4

Minútkové božské kuracie prsia, dnes boli na obed ;-) Sú vždy lepšie keď sa nevyprážajú do zásoby ale nechajú sa v smotanovom páce a pražia sa čerstvé... V chladničke vydržia niekoľko dní naložené.

Postup

  1. Kuracie prsia si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky (nevyklepávame). Kyslú smotanu (jogurt) si vyšľaháme metličkou s 3 vajíčkami, soľou, pretlačeným cesnakom, majoránkou
  2. Do pripraveného pácu poukladáme kuracie prsia, tak aby boli celé ponorené, necháme cez noc v chladničke.
  3. Na druhý deň, obalíme v strúhanke tak, že necháme na prsiach čo najviac pácu a potom len do strúhanky a do rozpáleného oleja pražíme z obidvoch strán do ružova. Výsledok vás milo prekvapí ;-)
  4. Podávame s opekanými zemiakmi a dipom z jogurtu: jogurt, čili, soľ alebo podľa vašej chuti :-) DOBRÚ CHUŤ !!!