Lahodné kuracie prsia v kyslej smotane
Autor receptu: mirian4
Minútkové božské kuracie prsia, dnes boli na obed ;-)
Sú vždy lepšie keď sa nevyprážajú do zásoby ale nechajú sa v smotanovom páce a pražia
sa čerstvé... V chladničke vydržia niekoľko dní naložené.
Postup
- Kuracie prsia si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky (nevyklepávame).
Kyslú smotanu (jogurt) si vyšľaháme metličkou s 3 vajíčkami, soľou, pretlačeným cesnakom, majoránkou
- Do pripraveného pácu poukladáme kuracie prsia, tak aby boli celé ponorené, necháme cez noc v chladničke.
- Na druhý deň, obalíme v strúhanke tak, že necháme na prsiach čo najviac pácu a potom len do strúhanky a do rozpáleného oleja pražíme z obidvoch strán do ružova.
Výsledok vás milo prekvapí ;-)
- Podávame s opekanými zemiakmi a dipom z jogurtu: jogurt, čili, soľ alebo podľa vašej chuti :-)
DOBRÚ CHUŤ !!!