Lahodné kuracie prsia v kyslej smotane

mirian4Mirian4, 45 ročná žena, Martin, 10. januára 2016 20:35
Ďalšie jej recepty »

Lahodné kuracie prsia v kyslej smotaneFoto: mirian4

Minútkové božské kuracie prsia, dnes boli na obed ;-) Sú vždy lepšie keď sa nevyprážajú do zásoby ale nechajú sa v smotanovom páce a pražia sa čerstvé... V chladničke vydržia niekoľko dní naložené.

Suroviny

1 kg
1 veľký téglik (alebo jogurt)
3 ks
3 strúčiky
od oka
1 čl

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky (nevyklepávame). Kyslú smotanu (jogurt) si vyšľaháme metličkou s 3 vajíčkami, soľou, pretlačeným cesnakom, majoránkou

  2. 2

    Do pripraveného pácu poukladáme kuracie prsia, tak aby boli celé ponorené, necháme cez noc v chladničke.

  3. 3

    Na druhý deň, obalíme v strúhanke tak, že necháme na prsiach čo najviac pácu a potom len do strúhanky a do rozpáleného oleja pražíme z obidvoch strán do ružova. Výsledok vás milo prekvapí ;-)

  4. 4

    Podávame s opekanými zemiakmi a dipom z jogurtu: jogurt, čili, soľ alebo podľa vašej chuti :-) DOBRÚ CHUŤ !!!

ohodnoť recept:
Hlasovalo 11 ľudí (3,9 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist