Lacný koláč

vierka35Vierka35, recept pridal: 30. marca 2011 8:36Ďalšie jeho recepty

Tento koláč sa v našej rodine udomácnil ,pretože má viac variácii ,je lacny a jednoduchý na prípravu .

Suroviny

30
porcií
10
minút
príprava
20
minút
na 160 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu zmiešať ,

2

Vyliať na vymastený a múkov vysypaný plech,

3

na vrch mozeme pridat ovocie ,alebo tvaroh , a dame piect do rury .Alebo možeme upiect len kolač a po vychladnuti nan dat hociaky krém ,u nás sa osvečila žltková poleva .



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 30. marca 2011 o 13:50
    uhm... dobrá klasika... žltkovú polevu dávam na orechové cesto :-))


  • marta23, 31. marca 2011 o 10:04
    Tuk do koláča nejde? Naozaj lacný a rýchly.


  • afataga, 31. marca 2011 o 14:36
    robim podobny a ide tam jedna salka oleja, navrch davam ovocie a je z toho bublanina


  • zdezda, 1. apríla 2011 o 04:42
    Hmmm, aj mne tam chýba olej :-)


  • betka11, 11. mája 2011 o 12:46
    nemusí byť, ja mám tiež takú rýchlu piškotu tam ide voda a žiadem olej/tuk a je super s ovocím či bez



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist