Lacný koláč

vierka35Vierka35, recept pridal: 30. marca 2011 8:36Ďalšie jeho recepty

Tento koláč sa v našej rodine udomácnil ,pretože má viac variácii ,je lacny a jednoduchý na prípravu .

Suroviny

30
porcií
10
minút
príprava
20
minút
na 160 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu zmiešať ,

2

Vyliať na vymastený a múkov vysypaný plech,

3

na vrch mozeme pridat ovocie ,alebo tvaroh , a dame piect do rury .Alebo možeme upiect len kolač a po vychladnuti nan dat hociaky krém ,u nás sa osvečila žltková poleva .



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 30. marca 2011 o 13:50
    uhm... dobrá klasika... žltkovú polevu dávam na orechové cesto :-))


  • marta23, 31. marca 2011 o 10:04
    Tuk do koláča nejde? Naozaj lacný a rýchly.


  • afataga, 31. marca 2011 o 14:36
    robim podobny a ide tam jedna salka oleja, navrch davam ovocie a je z toho bublanina


  • zdezda, 1. apríla 2011 o 04:42
    Hmmm, aj mne tam chýba olej :-)


  • betka11, 11. mája 2011 o 12:46
    nemusí byť, ja mám tiež takú rýchlu piškotu tam ide voda a žiadem olej/tuk a je super s ovocím či bez



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist