Lacný koláč

vierka35Vierka35, recept pridal: 30. marca 2011 8:36Ďalšie jeho recepty

Tento koláč sa v našej rodine udomácnil ,pretože má viac variácii ,je lacny a jednoduchý na prípravu .

Suroviny

30
porcií
10
minút
príprava
20
minút
na 160 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu zmiešať ,

2

Vyliať na vymastený a múkov vysypaný plech,

3

na vrch mozeme pridat ovocie ,alebo tvaroh , a dame piect do rury .Alebo možeme upiect len kolač a po vychladnuti nan dat hociaky krém ,u nás sa osvečila žltková poleva .



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 30. marca 2011 o 13:50
    uhm... dobrá klasika... žltkovú polevu dávam na orechové cesto :-))


  • marta23, 31. marca 2011 o 10:04
    Tuk do koláča nejde? Naozaj lacný a rýchly.


  • afataga, 31. marca 2011 o 14:36
    robim podobny a ide tam jedna salka oleja, navrch davam ovocie a je z toho bublanina


  • zdezda, 1. apríla 2011 o 04:42
    Hmmm, aj mne tam chýba olej :-)


  • betka11, 11. mája 2011 o 12:46
    nemusí byť, ja mám tiež takú rýchlu piškotu tam ide voda a žiadem olej/tuk a je super s ovocím či bez



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist