Kurča s orechovou omáčkou

ancurik - bez fotkyancurik, 23. augusta 2013

Suroviny

1 ks
100 g
1 ks
100 g
100 ml
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Kurča umyjeme,pokrájame na porcie,.posolíme.V panvici na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu,pridáme mäso a postupne z obidvoch strán opražíme.Podlejeme ho horúcou vodou alebo hydinovým vývarom a udusíme do mäkka.

  2. 2

    Ked je mäso mäkké,vyberieme ho na teplý tanier,šťavu zahustíme múkou romiešanou v troške vodya pridáme trošku masla. Ak treba prilejeme horúcu vodu,rozmiešame a chviľu povaríme.

  3. 3

    Pridáme nadrobno posekáné orechy,citronovú šťavu podľa chuti a nakoniec prilejeme smotanu v ktorej sme rozšľahali žltok.Mäso podávame poliate omáčkous varenými zemiakmi alebu s ryžou.

Diskusia k receptu

afataga
co keby si prestala opisovat kucharsku knihu a nieco aj uvarila a odfotila?
timothy
ako zdá sa mi ze tvoje recepty su najlepsie tak kazdemu vypisujes debilne prispevky a este jednu vec ty nekorenis?? a z coho pecies ked preteba je kazde maslo ako je hera a podobne umelina ked sa nudis tak chod varit ty!!!!!!!
timothy
zaujimavy recept orechovu omačku som nejedol urcite ho vyskusam :)
concord
@afataga
Ty si jeden hnusný, zlomyseľný človek, ktorý tu neustále vyrýva.Tak ako si zhovadil (a) jednu mladú 18-ročnú dievčinu za jej recept na detviansku kuracinu, tak teraz zase dehonestuješ túto pani. Chýba ti sebareflexia. Mám taký dojem že pod ženským nicknamom sa skrýva muž s fotkou na motorke. Ak existuje božská spravodlivosť, raz ťa dostihne.
afataga
@concord mily a vtipny ako vzdy :-))) ak cakas, ze sa znizim na tvoju uroven a budem ti nadavat, cakas marne, budem rada, ak dostihne aj teba




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia