Kuracie závitky so syrom

bubu21 - fotkabubu21, 18. decembra 2012

Tento recept miluje celá rodina. Nedbali by ho jesť aj každý víkend. Ja som si ho na konci varenia trocha vylepšila.Však vyskúšajte a neoľutujete... Zobraziť celý popisTento recept miluje celá rodina. Nedbali by ho jesť aj každý víkend. Ja som si ho na konci varenia trocha vylepšila.Však vyskúšajte a neoľutujete...

5
porcií
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
150 g
150 g
2 PL
1,5 dcl




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si narežieme na viac častí z jedného kur.prsa / asi 3-4 ks vídu /.Posolíme, okoreníme a posypeme ml.červenou paprikou.

  2. 2

    Na každý plátok mäsa položíme asi 2-3 ks suchej salámy a jeden plátok údeného syra.Zrolujeme a spojíme radšej špáradlom.

  3. 3

    Na panvicu si dáme asi 2-3 lyžice masla, necháme rozpustiť a kuracie rolky si zprudka orestujeme z každej strany, podlejeme vývarom a dusíme cca 20 min. A teraz to moje vylepšenie.Rolky vyberiem a do šťavy pridám 1 káv.lyžičku dijonskej horčice a zahustím solamylom.

  4. 4

    Rolky vložím naspäť, trocha ešte povarím. Na tanieri ich krájam na kolieska / prečo? - vyzerajú na tanieri krajšie / a podávam s opekanými zemiakmi. Ale môže byť aj ryža.Dobrú chuť...

Diskusia k receptu

jankavaskova
Hmmmm, akurat rozmyslam, ako inak urobit kuracinku zajtra. Toto sa mi paci, odskusame :-)
bubu21
foto dodam urcite / mozno aj tento vikend /