Kuracie wrapy so zeleninou

Lukáš Kováčik
šéfkuchár hotela Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 31. marca 2015
Kuracie wrapy so zeleninou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks (600 g)
4 ks
1/2 ks
3 ks
1 ks
1 ks
1 ks
200 g
4 ks




Postup

  1. 1

    Zeleninu nakrájame na plátky. Kuracie prsia nakrájame na väčšie kúsky, ktoré opečieme a dochutíme soľou a korením.

  2. 2

    Wrapy rozložíme a potrieme ich majonézou. Naukladáme najskôr zeleninu a nakoniec mäso do polovice wrapu.

  3. 3

    Wrapy zrolujeme a poriadne stiahneme koniec. Pokvapkáme vodou a ugrilujeme zo všetkých strán dozlatista. Podávame s pikantnou majonézou (majonéza s čili).

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia