Kuracie stehienka ako z FastFoodu

namarie - fotkanamarie, 12. marca 2014
Kuracie stehienka ako z FastFoodu
Foto: namarie

Milujem toto jedlo, pretože mi pripomína fastfoodove vyprážaninky, ale tieto sú o niečo lepšie, pretože na ich výrobu dohliadam sama a nepotrebujem mať paniku, Zobraziť celý popisMilujem toto jedlo, pretože mi pripomína fastfoodove vyprážaninky, ale tieto sú o niečo lepšie, pretože na ich výrobu dohliadam sama a nepotrebujem mať paniku, že mi tam v tej ich fastfoodovej minikuchyni primixovali do cestíčka aj nejaké tie potkany :) Dobrú chuť!

2
porcie
90 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

10 ks
200 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Stehienka umyjeme a namočíme na hodinu /v chladničke/ do marinády pozostávajúcej z rastl. oleja, soli, čierneho korenia a worchest. omáčky.

  2. 2

    Vymarinované stehienka obalíme v hladkej múke. Ja to robím v sáčku - je to rýchle a praktické.

  3. 3

    Obalené stehienka vypražíme na rozpálenom, väčšom množstve oleja z oboch strán. Hotové a vypražené podávame buď s ryžou, alebo s pečivom a kyslou uhorkou :) Prajem dobrú chuť. A nechoďte do fastfoodu, urobte si to radšej doma :)

Diskusia k receptu

tiginko
jak kukám, tak kukám, ale žiadne stehienka nevidím...asi potrebujem nové okuliare
kukulienka71
Po takomto úvode ma prešla chuť aj na zajtrajší obed,ktorý som ešte ani nenaplánovala!:-)
gurmaaan
Degesi to musite videt cely tvar kuracieho stehna aby ste vedeli ze to stehno vobec je?!... trapna slovač pometena a ich stupidne komentare.
Vypada to moc vabivo a chutne :)
jujoska
toto ze vyzera vabivo a chutne?? Ved to vyzera s prepacenim skor ako odpad - teda okrem salatu a nejakeho chleba. No ty teda musis byt velky .... "@gurman "
megdesign
@martab ak sa fotka nepodari, neuverejnujem, ale odfotim inu, podarenu ;) Snimky na filme sa setrili tak 15 rokov dozadu ;)
namarie
@bozulka VĎAKA - komenty neriešim - :D
mňe to strašne chutí.
A P.S. Mne keď sa niečo nepáči, tak to bez povšimnutia odignorujem, namiesto toho aby som si tu išla nervy roztrhať nad fotkou :) ale šak Vaša vizitka.
evanaaa
Mne sa to zdalo akoby vyprážané v trojobale podľa obrázku, nielen v múke, ale treba vyskúšať, ako to chutí.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia