Kuracie soté

Kuracie soté
Foto: betka14
betka14Betka14, recept pridal: 22. decembra 2009 15:00Ďalšie jeho recepty

Mám rada kuracie mäso.

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia nakrajame na pasiky a obalime v Solamyle. Porik a cesnak nakrajame na platky a na troske oleja osmazte kuracie prsia a trosku ich posolte. Prebytocny olej zlejte a pridajte porik s cesnakom a este spolu chvilku duste.

2

Nakoniec pridajte trochu slahacky a nechajte prevriet a ak treba dochutte solou a korenim. Vyborne sa k tomu hodi ryza. Naaranžujte podľa nálady



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • vyrostkova, 26. decembra 2009 o 21:04
    tak to je naozaj velmi pekne naaranžované


  • morenajea, 1. októbra 2010 o 11:51
    super nápad s tým snehuliakom :)


  • helca103, 11. decembra 2011 o 16:13
    aj keď nemáme sneh - takýto snehuliak poteší :-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a nakyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.

Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu
- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist