Kuracie soté a la Grande

Kuracie soté a la Grande
diabambulkaDiabambulka, recept pridal: 27. januára 2011 19:32Ďalšie jeho recepty

Toto je receptík, ktorý mám veľmi rada pre jeho výbornú chuť . Okrem toho je veľmi nenáročný a rýchly:-)))

Suroviny

4
porcie
20-30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji osmažíme kuracie prsia nakrájané na rezančeky, osolíme, okoreníme. Chvíľku poopekáme, pridáme kečup, kukuricu zalejeme vodou/150ml/ a dusíme. Potom pridáme šunku nakrájanú na pásiky a smotanu v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Chvíľku prevaríme a podávame.Dobrú chuť:-)))



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 7 ľudí (3,1 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hviezdickaz, 27. januára 2011 o 21:52
    podobne jedla robim aj ja,da sa to krasne obmienat,akurat tam nepridavam hladku muku ... mnam ;)



  • hviezdickaz, 27. januára 2011 o 22:29
    ozaj,preco a la Grande ? :o)


  • diabambulka, 27. januára 2011 o 23:09
    ahoj hviezdickaz, tak : netreba zahusťovať múkou pokiaľ človek robí menšie množstvo, kečup to zahustí, keďže ja som toho potrebovala urobiť viac tak som si pomohla s múkou. A prečo a la Grande? Lebo je to grandiózne:-DDDDDD :o)


  • bazulienka, 28. januára 2011 o 08:36
    S TOU šUNKOU A TEN VýSLEDNý EFEKT ...OZAJ GRANDIOZNE


  • slecheta, 28. januára 2011 o 12:20
    idem si rozkázať túto pochútku diky slechetko


  • lucka81, 28. januára 2011 o 12:48
    mnam vyzera to super...pri najblizsej prilezitosti vyskusam :-))


  • kimika, 28. januára 2011 o 15:35
    pekný recept, ľahký a mňamkový :) ukladám do KK


  • cica2, 28. januára 2011 o 17:35
    tiež máme radi a vyskúšam aj takto ;)


  • smejo4ja, 28. januára 2011 o 20:55
    Tak to to som presne dneska jedla a je to fest ale fest dobré :) odpurúčam


  • dadulka27, 1. februára 2011 o 12:54
    naozaj velmi chutne rychle mnam a odporucam:)


  • zoa, 13. februára 2011 o 17:54
    Ahojte moj zatko to varil a bolo to vyborne ale vnucik to nechcel tak vyskusajte a varte


  • andy54, 24. mája 2011 o 20:49
    dnes som to robila rodine a všetci to papali. Akurát som dala mrazenu kukuricu, viacej vody a kečupu, lebo krpec jedol len ryžu s kukuricou+šťava, tak aby bolo dosť pre všetkých. Mňam super to bolo.....


  • andy54, 24. mája 2011 o 20:51
    dnes som to robila rodine a všetci to papali. Akurát som dala mrazenu kukuricu, viacej vody a kečupu, lebo krpec jedol len ryžu s kukuricou+šťava, tak aby bolo dosť pre všetkých. Mňam super to bolo.....


  • diabambulka, 25. mája 2011 o 13:30
    :-) je to celkom rýchle, však a chutná zmena, ja to mám veľmi rada a môj synček tiež doluje kukuricu ako nejaký zlatokop :-)


  • opi, 30. augusta 2011 o 15:49
    Ďakujem za skvelú inšpiráciu.
    Vzhľadom k diéte čo držím som vymenil kečup za horčicu šunku som vymenil a za smotanu syrokrém.

    Ale aj tak to bolo vynikajúce (ale určite nie ako originálny recept ;) )


  • diabambulka, 30. augusta 2011 o 21:06
    opi, hlavne že chutilo :-))) som rada, že som vás mohla inšpirovať, u ná s je to obľúbený obedík .-)))


  • daskapp, 18. januára 2012 o 16:09
    dik, za vynikajuci receptik velmi nam chuti a dosť často ho robievam tak na rychlo ked mam malo času:)))))


  • diabambulka, 18. januára 2012 o 21:20
    daskapp si môj človek, je to aj moje obľúbené jedlo, rýchle nanáročné a chutné :-DDD
    rado sa stalo...


  • ericka88, 3. marca 2012 o 20:33
    vyborny receptik :)


  • horalka66, 7. septembra 2012 o 12:59
    dnes som urobila tvoj receptík a fakt je výborný a rýchli..dík zaň :-)


  • diabambulka, 7. septembra 2012 o 13:06
    Ahoj horalka66,
    Vycarila si mi úsmev na tvári, verím že chutilo a že sa k receptiku ešte vrátis.Pekný deň.


  • horalka66, 8. septembra 2012 o 16:33
    @diabambulka jasné,že receptík ešte budem robiť,lebo aj nevestička so synom sa nevedeli dojesť tejto špecialitky od teba a aj polievočky tvoje robievam a kopu receptíkov mám tvojich uložených a postupne budem ich realizovať...ešte raz díky moc :-)))


  • diabambulka, 8. septembra 2012 o 19:47
    To je fantázia že chutilo,pozdravujem nevestinku so synom;0)
    Horalka66 teším sa že kúsok mojej kuchyne si našlo miesto aj u teba. Pekný večer.


  • horalka66, 9. septembra 2012 o 11:26
    @diabambulka ahoj šikulka..pozdravila som si rodinku :-) a aj ja sa teším na tvoje ďalšie mňamky..peknú nedeľu maj :-)


  • pistino, 23. októbra 2012 o 11:48
    Ako začínajúcemu kuchárovi sa mi to celkom podarilo, ďakujem :-)


  • diabambulka, 23. októbra 2012 o 12:22
    Pistino, rado sa stalo a držím palce pri ďalších receptikoch, priateľka bude mať radosť ;0)


  • silvia60, 2. apríla 2013 o 14:50
    Vyskúšané, len namiesto šľahačky som tam dala 10% smotanu na varenie a rovno celý polliter, máme radi také šťavovejšie. A zahustiť hladkou múkou. Dcéra by to raňajkovala, obedovala aj večerala.
    Ďakujem za inšpiráciu.


  • diabambulka, 2. apríla 2013 o 14:53
    @Silvia60 , ahoj tak to sme na tom podobne;0) ja mám rada veeela omacky a syncek veeela kukurice...pozdravujem dcérku a teší má že chutí


  • h3cky, 28. apríla 2013 o 16:11
    no tak idem prave nato snad sa mi to podari :)))


  • bogar, 28. januára 2014 o 13:52
    » varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-sote-so-slovenskou-ryzo...
    tu je moje podobne len plus uhorka , a slovenska ryza, no hold ludia dali skarede komentare a nevedia co je dobre :P



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist