Kuracie soté a la Grande

Kuracie soté a la Grande
diabambulkaDiabambulka, recept pridal: 27. januára 2011 19:32Ďalšie jeho recepty

Toto je receptík, ktorý mám veľmi rada pre jeho výbornú chuť . Okrem toho je veľmi nenáročný a rýchly:-)))

Suroviny

4
porcie
20-30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji osmažíme kuracie prsia nakrájané na rezančeky, osolíme, okoreníme. Chvíľku poopekáme, pridáme kečup, kukuricu zalejeme vodou/150ml/ a dusíme. Potom pridáme šunku nakrájanú na pásiky a smotanu v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Chvíľku prevaríme a podávame.Dobrú chuť:-)))



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 7 ľudí (3,1 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hviezdickaz, 27. januára 2011 o 21:52
    podobne jedla robim aj ja,da sa to krasne obmienat,akurat tam nepridavam hladku muku ... mnam ;)



  • hviezdickaz, 27. januára 2011 o 22:29
    ozaj,preco a la Grande ? :o)


  • diabambulka, 27. januára 2011 o 23:09
    ahoj hviezdickaz, tak : netreba zahusťovať múkou pokiaľ človek robí menšie množstvo, kečup to zahustí, keďže ja som toho potrebovala urobiť viac tak som si pomohla s múkou. A prečo a la Grande? Lebo je to grandiózne:-DDDDDD :o)


  • bazulienka, 28. januára 2011 o 08:36
    S TOU šUNKOU A TEN VýSLEDNý EFEKT ...OZAJ GRANDIOZNE


  • slecheta, 28. januára 2011 o 12:20
    idem si rozkázať túto pochútku diky slechetko


  • lucka81, 28. januára 2011 o 12:48
    mnam vyzera to super...pri najblizsej prilezitosti vyskusam :-))


  • kimika, 28. januára 2011 o 15:35
    pekný recept, ľahký a mňamkový :) ukladám do KK


  • cica2, 28. januára 2011 o 17:35
    tiež máme radi a vyskúšam aj takto ;)


  • smejo4ja, 28. januára 2011 o 20:55
    Tak to to som presne dneska jedla a je to fest ale fest dobré :) odpurúčam


  • dadulka27, 1. februára 2011 o 12:54
    naozaj velmi chutne rychle mnam a odporucam:)


  • zoa, 13. februára 2011 o 17:54
    Ahojte moj zatko to varil a bolo to vyborne ale vnucik to nechcel tak vyskusajte a varte


  • andy54, 24. mája 2011 o 20:49
    dnes som to robila rodine a všetci to papali. Akurát som dala mrazenu kukuricu, viacej vody a kečupu, lebo krpec jedol len ryžu s kukuricou+šťava, tak aby bolo dosť pre všetkých. Mňam super to bolo.....


  • andy54, 24. mája 2011 o 20:51
    dnes som to robila rodine a všetci to papali. Akurát som dala mrazenu kukuricu, viacej vody a kečupu, lebo krpec jedol len ryžu s kukuricou+šťava, tak aby bolo dosť pre všetkých. Mňam super to bolo.....


  • diabambulka, 25. mája 2011 o 13:30
    :-) je to celkom rýchle, však a chutná zmena, ja to mám veľmi rada a môj synček tiež doluje kukuricu ako nejaký zlatokop :-)


  • opi, 30. augusta 2011 o 15:49
    Ďakujem za skvelú inšpiráciu.
    Vzhľadom k diéte čo držím som vymenil kečup za horčicu šunku som vymenil a za smotanu syrokrém.

    Ale aj tak to bolo vynikajúce (ale určite nie ako originálny recept ;) )


  • diabambulka, 30. augusta 2011 o 21:06
    opi, hlavne že chutilo :-))) som rada, že som vás mohla inšpirovať, u ná s je to obľúbený obedík .-)))


  • daskapp, 18. januára 2012 o 16:09
    dik, za vynikajuci receptik velmi nam chuti a dosť často ho robievam tak na rychlo ked mam malo času:)))))


  • diabambulka, 18. januára 2012 o 21:20
    daskapp si môj človek, je to aj moje obľúbené jedlo, rýchle nanáročné a chutné :-DDD
    rado sa stalo...


  • ericka88, 3. marca 2012 o 20:33
    vyborny receptik :)


  • horalka66, 7. septembra 2012 o 12:59
    dnes som urobila tvoj receptík a fakt je výborný a rýchli..dík zaň :-)


  • diabambulka, 7. septembra 2012 o 13:06
    Ahoj horalka66,
    Vycarila si mi úsmev na tvári, verím že chutilo a že sa k receptiku ešte vrátis.Pekný deň.


  • horalka66, 8. septembra 2012 o 16:33
    @diabambulka jasné,že receptík ešte budem robiť,lebo aj nevestička so synom sa nevedeli dojesť tejto špecialitky od teba a aj polievočky tvoje robievam a kopu receptíkov mám tvojich uložených a postupne budem ich realizovať...ešte raz díky moc :-)))


  • diabambulka, 8. septembra 2012 o 19:47
    To je fantázia že chutilo,pozdravujem nevestinku so synom;0)
    Horalka66 teším sa že kúsok mojej kuchyne si našlo miesto aj u teba. Pekný večer.


  • horalka66, 9. septembra 2012 o 11:26
    @diabambulka ahoj šikulka..pozdravila som si rodinku :-) a aj ja sa teším na tvoje ďalšie mňamky..peknú nedeľu maj :-)


  • pistino, 23. októbra 2012 o 11:48
    Ako začínajúcemu kuchárovi sa mi to celkom podarilo, ďakujem :-)


  • diabambulka, 23. októbra 2012 o 12:22
    Pistino, rado sa stalo a držím palce pri ďalších receptikoch, priateľka bude mať radosť ;0)


  • silvia60, 2. apríla 2013 o 14:50
    Vyskúšané, len namiesto šľahačky som tam dala 10% smotanu na varenie a rovno celý polliter, máme radi také šťavovejšie. A zahustiť hladkou múkou. Dcéra by to raňajkovala, obedovala aj večerala.
    Ďakujem za inšpiráciu.


  • diabambulka, 2. apríla 2013 o 14:53
    @Silvia60 , ahoj tak to sme na tom podobne;0) ja mám rada veeela omacky a syncek veeela kukurice...pozdravujem dcérku a teší má že chutí


  • h3cky, 28. apríla 2013 o 16:11
    no tak idem prave nato snad sa mi to podari :)))


  • bogar, 28. januára 2014 o 13:52
    » varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-sote-so-slovenskou-ryzo...
    tu je moje podobne len plus uhorka , a slovenska ryza, no hold ludia dali skarede komentare a nevedia co je dobre :P



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist