Kuracie rezne na tatárskej omáčke

mmartina78Mmartina78, recept pridal: 21. októbra 2009 8:51Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Prsia narežeme na tenšie plátky. osolíme, okoreníme. Do tatárskej pridáme pretlačený cesnak a vložíme do tejto zmesy rezne. Odložíme do chladničky na 24 hodín. Na druhý deň rezne vyberieme / tatársku neotierame/ a obalíme v strúhanke. Vypražíme na rozpálenom oleji do chrumkava. Podávame s opekanými zemiakmi.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • helusa, 22. októbra 2009 o 19:49
    Tieto rezne sa asi podávajú surové. Lebo sa obalia v strúhanke a hneď sa podávajú s opekanými zemiakmi


  • mmartina78, 23. októbra 2009 o 10:05
    no, ďakujem za upozornenie : ) rezne je potrebné vypražiť na oleji. , už som to opravila Dík


  • svetlana9, 6. marca 2012 o 17:37
    tak toto určite vyskúšam- vyzerá to lákavo, uložila som do KK - díky moc



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Paradajkový paprikáš
Rajčina mala a má v našej rodinnej kuchyni dosť rozporné miesto. Túto plodinu peruánskych Indiánov pestujeme od čias, čo si pamätám.

Tvrďáci vyšli z módy, ženy preferujú citlivých mužov
- Inzercia -
Tradičný obdiv k drsňákom sa pomaly vytráca, svaly a sila prestávajú byť v kurze.

Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist