Kuracie rezne na tatárskej omáčke

mmartina78Mmartina78, recept pridal: 21. októbra 2009 8:51Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Prsia narežeme na tenšie plátky. osolíme, okoreníme. Do tatárskej pridáme pretlačený cesnak a vložíme do tejto zmesy rezne. Odložíme do chladničky na 24 hodín. Na druhý deň rezne vyberieme / tatársku neotierame/ a obalíme v strúhanke. Vypražíme na rozpálenom oleji do chrumkava. Podávame s opekanými zemiakmi.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • helusa, 22. októbra 2009 o 19:49
    Tieto rezne sa asi podávajú surové. Lebo sa obalia v strúhanke a hneď sa podávajú s opekanými zemiakmi


  • mmartina78, 23. októbra 2009 o 10:05
    no, ďakujem za upozornenie : ) rezne je potrebné vypražiť na oleji. , už som to opravila Dík


  • svetlana9, 6. marca 2012 o 17:37
    tak toto určite vyskúšam- vyzerá to lákavo, uložila som do KK - díky moc



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a na kyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist