Kuracie rezne na tatárskej omáčke

mmartina78Mmartina78, recept pridal: 21. októbra 2009 8:51Ďalšie jeho recepty

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Prsia narežeme na tenšie plátky. osolíme, okoreníme. Do tatárskej pridáme pretlačený cesnak a vložíme do tejto zmesy rezne. Odložíme do chladničky na 24 hodín. Na druhý deň rezne vyberieme / tatársku neotierame/ a obalíme v strúhanke. Vypražíme na rozpálenom oleji do chrumkava. Podávame s opekanými zemiakmi.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • helusa, 22. októbra 2009 o 19:49
    Tieto rezne sa asi podávajú surové. Lebo sa obalia v strúhanke a hneď sa podávajú s opekanými zemiakmi


  • mmartina78, 23. októbra 2009 o 10:05
    no, ďakujem za upozornenie : ) rezne je potrebné vypražiť na oleji. , už som to opravila Dík


  • svetlana9, 6. marca 2012 o 17:37
    tak toto určite vyskúšam- vyzerá to lákavo, uložila som do KK - díky moc



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist