Kuracie rezne na tatárskej omáčke

mmartina78 - bez fotkymmartina78, 21. októbra 2009
4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400  g
250 ml
200 g
5 strúčikov




Postup

  1. 1

    Prsia narežeme na tenšie plátky. osolíme, okoreníme. Do tatárskej pridáme pretlačený cesnak a vložíme do tejto zmesy rezne. Odložíme do chladničky na 24 hodín. Na druhý deň rezne vyberieme / tatársku neotierame/ a obalíme v strúhanke. Vypražíme na rozpálenom oleji do chrumkava. Podávame s opekanými zemiakmi.

Diskusia k receptu

helusa
Tieto rezne sa asi podávajú surové. Lebo sa obalia v strúhanke a hneď sa podávajú s opekanými zemiakmi
mmartina78
no, ďakujem za upozornenie : ) rezne je potrebné vypražiť na oleji. , už som to opravila Dík
svetlana9
tak toto určite vyskúšam- vyzerá to lákavo, uložila som do KK - díky moc




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia