Kuracie prsia v jogurte

Kuracie prsia v jogurte
Foto: tomluc
tomlucTomluc, recept pridal: 21. júla 2012 17:00Ďalšie jeho recepty

Rýchly a jednoduchý recept, ktorý zvládne naozaj každý.

Suroviny

2-3
porcie
15
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

V jednej miske zmiešame postrúhaný syr, posekanú petržlenovú vňať a strúhanku. Do druhej misky nalejeme jogurt.

Kuracie prsia opláchneme, osušíme a pokrájame na podlhovasté kúsky.

Kúsky mäsa osolíme, okoreníme, namočíme najprv do jogurtu, potom do syrovo-strúhankovej zmesi a poukladáme na vymastený pekáč.

Takto pripravené mäso pokropíme olejom a upečieme vo vyhriatej rúre dozlatista.

Podávame s ryžou alebo zemiakmi (či už varenými, pečenými alebo kašou).



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

4 komentáre k receptu
  • danielas, 21. júla 2012 o 21:14
    Pekný recept. Uložím a vyskúšam takto naraz v rúre pečené sa mi páčia,zaujímavé a pre mňa nové je aj obaľovanie mäsa v kombinácii jogurt, syr prézle


  • laurisia, 21. júla 2012 o 23:49
    Mám pocit, že toto čoskoro vyskúšam - vypadá to jednoduché a malo by to byť aj šťavnaté. Chcela som sa spýtať - aký syr je najlepší? A môže byť aj údený, alebo radšej nie?


  • mia2404, 22. júla 2012 o 09:07
    jednoduchý a rýchly recept ukladám na vyskúšanie :-)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • tomluc, 22. júla 2012 o 13:28
    Ďakujeme za odozvu :)

    Laurisia: Syr sme použil klasický Eidam, bol neúdený, ale myslím, že s údeným sa nič nepokazí.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist