Kuracie prsia so zeleninou

Kuracie prsia so zeleninou
Foto: skmakiki
skmakikiSkmakiki, recept pridal: 29. augusta 2011 21:44Ďalšie jeho recepty

Recept pochádza priamo z mojej chladničky čo dala, čo panvica zniesla a na tanier vniesla.

Suroviny

3
porcie
5
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na drobno nakrájanú cibuľku zľahka opečiem, pridám nakrájané kuracie prsia. Pridáme soľ, čierne korenie, červenú papriku. Spolu to opečieme kým kura nepustí šťavu. Potom pridáme sójovú omáčku. Nakoniec pridáme pokrájanú papriku a nakrájané paradajky. Dusíme až kým nebude zelenina mäkká.

2

K hotovému kuriatku podávame uvarené zemiaky na masielku s pažítkou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • anina43, 30. augusta 2011 o 09:32
    vtipný nadpis, oceňujem tvoje básnické črevo, krásnu foto a dobré mäsko, ktoré teraz v lete letí aj v našej kuchyni


  • nazarboncuk, 30. augusta 2011 o 10:27
    toto je veľká dobrotka, ja robím podobne bez sojovky a pridávam chilli a mätu...


  • elisticka, 30. augusta 2011 o 18:50
    super urobim si ako dietu....


  • 3sandra3, 30. augusta 2011 o 22:10
    veľmi dobré ,, a šikovno uvarené... fajn



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist