Kuracie prsia so zeleninou
Kuracie prsia so zeleninou z parného hrnca
Autor receptu: v3rca
Určite odporúčam investovať do parného hrnca. Mäsko sa
rozpadá na jazyku, zelenina super chrumkavá. Tie vône a
farby sú neskutočné.
2-3 porcie |
10 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäsko umyjeme, nakrájame na plátky a naukladáme do prvej parnej misky. Ja som si ho mierne osolila a okorenila čiernym mletým korením.
- Zeleninku očistíme, umyjeme. Nakrájame na kolieska, polkolieska, kocky (ako len chcete). Karfiol a brokolicu rozdelíme na ružičky.
- Keď už sa mäsko parí 20 minút, tak do druhej misky vložíme zeleninku a dáme robiť k mäsku na ďalších 20 minút.
Vypneme a podávame.