Kuracie prsia so zeleninou

Kuracie prsia so zeleninou z parného hrnca

Autor receptu: v3rca

Určite odporúčam investovať do parného hrnca. Mäsko sa rozpadá na jazyku, zelenina super chrumkavá. Tie vône a farby sú neskutočné.

2-3
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäsko umyjeme, nakrájame na plátky a naukladáme do prvej parnej misky. Ja som si ho mierne osolila a okorenila čiernym mletým korením.
  2. Zeleninku očistíme, umyjeme. Nakrájame na kolieska, polkolieska, kocky (ako len chcete). Karfiol a brokolicu rozdelíme na ružičky.
  3. Keď už sa mäsko parí 20 minút, tak do druhej misky vložíme zeleninku a dáme robiť k mäsku na ďalších 20 minút. Vypneme a podávame.