Chilli kuracie prsia

Kuracie prsia s chilli a guacamole (fotorecept)

Autor receptu: quavers

Nevšimla som si, že by sem niekto podobný recept pridal, tak ho i tak pridávam. Je to celkom ľahké a chutné jedlo. Vhodné i počas diéty.

Postup

  1. Chcem podotknúť, že množstvo závisí na vás. My sme použili 400 g mäsa, polovicu húb, jednu červenú papriku a trochu baby špenátu. Čiže sa nám suroviny zvýšili.
  2. Kuracie mäso pokrájame na menšie kúsky, ktoré budeme vyprážať v panvici. My sme na vyprážanie použili 2 lyžice olivového oleja. Po chvíli sme k mäsu pridali nakrájanú papriku a hubky. A vyprážali sme :).
  3. Keď už bolo všetko hotové, pridali sme do panvice baby špenát. My sme použili asi štvrť balíku, ale dajte pozor. Pretože pri miešaní sa môže stať, že vám špenát bude z panvice utekať. My sme pomiešali asi minútu či dve a hotovo.
  4. Popritom ako sme spracovali suroviny v panvici, sme si pripravili basmati ryžu. Ako už všetko bolo hotové, vzali sme misku, do ktorej sme dali ryžu. Na ryžu sme poukladali mäsko spolu so všetkým z panvice a pridali 1-2 lyžice chili i 1-2 lyžice guacamole. Všetko sme pomiešali a pochutnali si. Ryžu si môžete nahradiť šalátom, fajita plackou alebo si spraviť wrap.