Kuracie prsia s ananásom (fotorecept)

Kuracie prsia s ananásom (fotorecept)
Foto: wildrane
wildraneWildrane, recept pridal: 26. januára 2011 12:58Ďalšie jeho recepty

obľúbené jedlo môjho synátora

Suroviny

15
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si suroviny
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 1

2

Na troche oleja otestujeme cibuľku
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 2

3

Pridáme na rezance pokrájané kuracie prsia. Orestujeme.
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 3

4

Pridáme soľ, korenie Čina + Kari, sojovú + chilli omáčku
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 4

5

Chvíľu restujeme, zalejeme ananásovým kompótom
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 5

6

chvíľu povaríme, dolejeme vodou a varíme, kým nie je mäsko mäkké.
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 6

7

Zahustíme Solamilom, necháme prejsť varom a môžeme podávať. Dnes ako príloha cesnaková ryža. Dobrú chuť.
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 7

8

ešte som zabudla na mojich veľkých malých pomocníkov (Yvonka, Gwendínka, Endík a Dášenka)
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 8

9

tu je korenáčka Bekynka
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 9

10

čiernostrieborná Dášenka
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 10



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • julica, 26. januára 2011 o 14:27
    jéj, to sú bradáče?


  • evusik, 26. januára 2011 o 15:25
    dobrí pomocníci... ale počítam že najrýchlejšie by ti pomohli z jedením, len ten ananás by vypľuli... zato ja kuracinu na sladko môžem :-) to nie sú bradáče


  • wildrane, 26. januára 2011 o 15:48
    sú to malé bradáče ( 3 x čierny , 1 x čiernostrieborný)


  • evanaaa, 26. januára 2011 o 17:09
    Bez ananásu sa to aj mne páči, ešte som si nezvykla na kombinácie mäsa s ovocím.


  • kucharronald, 26. januára 2011 o 17:47
    Pondelok máme polročné prázdniny, ostávam asi doma, takže si to pripravím :) Raz som jedol ananásové mäsko, bolo skvelé...bola to kombinácia slanej a sladkej chuti, ale chutil vynikajúce....


  • evusik, 26. januára 2011 o 18:33
    tak predsa sú to bradáče, sú krásni :-)


  • wildrane, 26. januára 2011 o 18:35
    Ďakujem evusik


  • julica, 26. januára 2011 o 18:37
    sú krásne, veru, je to moje vysnené plemeno, ale ešte musím dlho prehovárať. @wildrane , nevieš náhodou, ako na ne reagujú alergici? (niektoré plemená sa znášajú ľahšie, aspoň mne) juuj, krásne


  • evusik, 26. januára 2011 o 18:51
    ja som mala asi pred 20-timi rokmi malého bradáča (čierne korenie-soľ vtedy sa to tak volalo, tá farba) bol to pes a bol úžasne krásny, vtedy sa ešte kupírovali uši aj chvost, teraz sa to už nerobí preto ma pomýlil ich vzľad. Ale bol neuveriteľne temperamentný, živý neustále v pohybe. Keď to na neho prišlo - všetky feny boli jeho a my sme mali nervy že kde je. Ale celá ulica ho poznala. Bol to divoch.


  • wildrane, 26. januára 2011 o 19:11
    Julica bradáčik je vhodnejší pre alergikov ako napr. ratlík, švagor je astmatik a nemá s bradáčom žiaden problém, musí byť pravidelne upravovaný


  • julica, 26. januára 2011 o 19:12
    to som chcela počuť, juch :) (ináč napríklad yorkshir je takmer bezproblémový aj pre alergika) mne sa páčia najmä tie korenie-soľ, ale všetky sú krásne. bože, ako ho prehovoriť...


  • danculka, 26. januára 2011 o 19:24
    Mne tá kombinácia pasuje ,ukladám...


  • klaura, 26. januára 2011 o 22:25
    kuracina s ananásom ... to aj mne chutí ... mňamka ...


  • cica2, 26. januára 2011 o 22:49
    niečo podobné robievam a je to velmi chutné, krásne to máš nafotené a to posledné foto nemá chybu:D


  • anajka, 28. januára 2011 o 21:15
    Ten celkom v pravo dole je ako môj.Soľ a korenie.Krásni havkovia a jedlo je super,robím to aj ja.


  • wildrane, 29. januára 2011 o 12:14
    ten celkom v pravo dole je čiernostrieborný, tesne po vytrímovaní, korenáčku Bekynku pridám úplne dole :D


  • hanach, 23. mája 2012 o 11:57
    ja sa už teším ananás môžem všade a vždy, len keby som aj tak chudla ako sa o ňom píše.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist