Kuracie prsia s ananásom (fotorecept)

Kuracie prsia s ananásom (fotorecept)
Foto: wildrane
wildraneWildrane, recept pridal: 26. januára 2011 12:58Ďalšie jeho recepty

obľúbené jedlo môjho synátora

Suroviny

15
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si suroviny
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 1

2

Na troche oleja otestujeme cibuľku
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 2

3

Pridáme na rezance pokrájané kuracie prsia. Orestujeme.
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 3

4

Pridáme soľ, korenie Čina + Kari, sojovú + chilli omáčku
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 4

5

Chvíľu restujeme, zalejeme ananásovým kompótom
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 5

6

chvíľu povaríme, dolejeme vodou a varíme, kým nie je mäsko mäkké.
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 6

7

Zahustíme Solamilom, necháme prejsť varom a môžeme podávať. Dnes ako príloha cesnaková ryža. Dobrú chuť.
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 7

8

ešte som zabudla na mojich veľkých malých pomocníkov (Yvonka, Gwendínka, Endík a Dášenka)
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 8

9

tu je korenáčka Bekynka
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 9

10

čiernostrieborná Dášenka
Kuracie prsia s ananásom (fotorecept) - obrázok 10



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • julica, 26. januára 2011 o 14:27
    jéj, to sú bradáče?


  • evusik, 26. januára 2011 o 15:25
    dobrí pomocníci... ale počítam že najrýchlejšie by ti pomohli z jedením, len ten ananás by vypľuli... zato ja kuracinu na sladko môžem :-) to nie sú bradáče


  • wildrane, 26. januára 2011 o 15:48
    sú to malé bradáče ( 3 x čierny , 1 x čiernostrieborný)


  • evanaaa, 26. januára 2011 o 17:09
    Bez ananásu sa to aj mne páči, ešte som si nezvykla na kombinácie mäsa s ovocím.


  • kucharronald, 26. januára 2011 o 17:47
    Pondelok máme polročné prázdniny, ostávam asi doma, takže si to pripravím :) Raz som jedol ananásové mäsko, bolo skvelé...bola to kombinácia slanej a sladkej chuti, ale chutil vynikajúce....


  • evusik, 26. januára 2011 o 18:33
    tak predsa sú to bradáče, sú krásni :-)


  • wildrane, 26. januára 2011 o 18:35
    Ďakujem evusik


  • julica, 26. januára 2011 o 18:37
    sú krásne, veru, je to moje vysnené plemeno, ale ešte musím dlho prehovárať. @wildrane , nevieš náhodou, ako na ne reagujú alergici? (niektoré plemená sa znášajú ľahšie, aspoň mne) juuj, krásne


  • evusik, 26. januára 2011 o 18:51
    ja som mala asi pred 20-timi rokmi malého bradáča (čierne korenie-soľ vtedy sa to tak volalo, tá farba) bol to pes a bol úžasne krásny, vtedy sa ešte kupírovali uši aj chvost, teraz sa to už nerobí preto ma pomýlil ich vzľad. Ale bol neuveriteľne temperamentný, živý neustále v pohybe. Keď to na neho prišlo - všetky feny boli jeho a my sme mali nervy že kde je. Ale celá ulica ho poznala. Bol to divoch.


  • wildrane, 26. januára 2011 o 19:11
    Julica bradáčik je vhodnejší pre alergikov ako napr. ratlík, švagor je astmatik a nemá s bradáčom žiaden problém, musí byť pravidelne upravovaný


  • julica, 26. januára 2011 o 19:12
    to som chcela počuť, juch :) (ináč napríklad yorkshir je takmer bezproblémový aj pre alergika) mne sa páčia najmä tie korenie-soľ, ale všetky sú krásne. bože, ako ho prehovoriť...


  • danculka, 26. januára 2011 o 19:24
    Mne tá kombinácia pasuje ,ukladám...


  • klaura, 26. januára 2011 o 22:25
    kuracina s ananásom ... to aj mne chutí ... mňamka ...


  • cica2, 26. januára 2011 o 22:49
    niečo podobné robievam a je to velmi chutné, krásne to máš nafotené a to posledné foto nemá chybu:D


  • anajka, 28. januára 2011 o 21:15
    Ten celkom v pravo dole je ako môj.Soľ a korenie.Krásni havkovia a jedlo je super,robím to aj ja.


  • wildrane, 29. januára 2011 o 12:14
    ten celkom v pravo dole je čiernostrieborný, tesne po vytrímovaní, korenáčku Bekynku pridám úplne dole :D


  • hanach, 23. mája 2012 o 11:57
    ja sa už teším ananás môžem všade a vždy, len keby som aj tak chudla ako sa o ňom píše.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

V Tescu milujeme čerstvosť, rovnako ako vy
V Tescu milujeme čerstvosť, rovnako ako vy. Len to najčerstvejšie dokáže rozohrať všetky zmysly.

Králik dedka Kosíka
V Skalici som si našiel manželku a do tohto kráľovského mesta podnes chodím rád. Sú tam dobrí a rázovití ľudia, dobré červené i biele víno, voňavučký trdelník a napokon i vyberaná gastronómia.

Varecha 34/2014: Letné koláče a dezerty
Časopis Varecha v piatok 22. augusta v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 34/2014: Letné koláče a dezerty Letné koláče a dezerty
Časopis Varecha v piatok 22. augusta v denníku Pravda.


TOPlist