Kuracie prsia plnené špenátom a syrom (fotorecept)

Kuracie prsia plnené špenátom a syrom (fotorecept)
zuzickaaa1Zuzickaaa1, recept pridal: 1. marca 2012 13:46Ďalšie jeho recepty

Jedna zo zeleninových variant kuracinky .)

Suroviny

15
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia narežeme na rezne, ochutíme a vyklepeme. Ja ich klepem pomocou sáčku, aby sa mi nerozbili a nelepili na dosku.
Kuracie prsia plnené špenátom a syrom (fotorecept) - obrázok 1

2

Po vyklepaní si v mažiariku rozdrvím bazalku spolu s olivovým olejom a potriem nimi kuracie prsia.
Kuracie prsia plnené špenátom a syrom (fotorecept) - obrázok 2

3

Ďalej poukladáme špenát a kocky syra.
Kuracie prsia plnené špenátom a syrom (fotorecept) - obrázok 3

4

Urobíme závitky. Ja som závitky spojila špáratkami. Nechala som si rozpáliť olivový olej na varenie a na prudko som restovala kuracinku, až kým nebola hotová. Potom špáratká vyberieme a môžeme podávať. Ako príloha môžu byť zemiaky na rôzne spôsoby. Ja som to robila podľa delenej stravy a tak som ako prílohu dala špenát, ktorý mi zostal a rukolu. Dobrú chuť. .)
Kuracie prsia plnené špenátom a syrom (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marijanka712, 1. marca 2012 o 14:20
    To vypadá chutne , vyskúšam...


  • bejgi, 1. marca 2012 o 15:50
    jedno z mojich obľúbených jedál :)


  • 3sandra3, 1. marca 2012 o 15:54
    jééj,, to sa mi páči... to musí byť chutnučké


  • izabella929, 1. marca 2012 o 17:27
    krásne to vyzerá.-))) ako vtáčiky v hniezdočku.-)) milé....


  • rikinka33, 1. marca 2012 o 17:53
    tak toto vyzerá dobreeeee, akurát že čerstvý špenát som ešte v živote nepripravovala a tuším som ho ani nezazrela nikde...ale to preto, lebo som sa na neho nezamerala...no musím tak učiniť :-)). KK


  • altyn, 1. marca 2012 o 19:47
    Veľmo chutné, určite vyskúšam! :-)))


  • remcula, 2. marca 2012 o 10:47
    To se mi moc líbí. Snažím se jíst zdravěji a tohle se mi fakt hodí!



  • eraserhead, 2. marca 2012 o 11:06



    je to naozaj chutné a rýchle jedlo, a výhoda je že k tomu už nemusíte žiadnu prílohu tak ako @Zuzickaaa1


  • zuzickaaa1, 5. marca 2012 o 18:16
    odporucam vam , je to vyborna kombinacia.) a pochuti si aj cela rodina:)


  • marianne, 2. marca 2013 o 05:58
    aj mne sa pozdava,nerada miesam maso a syr,ale toto by mohlo byt...pekne,jednoduche a dobre


  • chapona, 16. januára 2014 o 12:01
    @zuzickaaa1 , ďakujem za tip, vyzerá to lákavo:))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist