Kuracie mäso v páci

Autor receptu: shukvacik

Kuracie mäso v paci, je to jedlo ktoré pripravujem buď na nedeľný obed alebo keď očakávame s priateľkou rodinu či známych. Je to jedlo ktoré robila moja mama a recept sa už koluje nejakých tých pár rokov!

2-3
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie mäso si nakrajame na pásiky (môže to byť aj bravčove mäso), 3 väčšie cibule si nakrajame tiež na pásiky a vložíme do nejakej nádoby
  2. Do nádoby kde máme nakrájane mäso a cibuľu pridáme 3PL lyžice kečupu, Sójovej omáčky, worčestrovej omáčky a horčice. Pridáme soľ a korenie (podľa chuti)
  3. Necháme stáť v ľadničke 24 hod.
  4. Vypražíme na oleji. Podávame s ryžou.