Kuracie mäso v páci
Autor receptu: shukvacik
Kuracie mäso v paci, je to jedlo ktoré pripravujem buď na nedeľný obed alebo keď
očakávame s priateľkou rodinu či známych. Je to jedlo ktoré robila moja mama a recept sa
už koluje nejakých tých pár rokov!
2-3 porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie mäso si nakrajame na pásiky (môže to byť aj bravčove mäso), 3 väčšie cibule si nakrajame tiež na pásiky a vložíme do nejakej nádoby
- Do nádoby kde máme nakrájane mäso a cibuľu pridáme 3PL lyžice kečupu,
Sójovej omáčky, worčestrovej omáčky a horčice. Pridáme soľ a korenie (podľa chuti)
- Necháme stáť v ľadničke 24 hod.
- Vypražíme na oleji. Podávame s ryžou.