Kuracie mäso v páci

shukvacikShukvacik, recept pridal: 15. augusta 2011 20:21Ďalšie jeho recepty

Kuracie mäso v paci, je to jedlo ktoré pripravujem buď na nedeľný obed alebo keď očakávame s priateľkou rodinu či známych. Je to jedlo ktoré robila moja mama a recept sa už koluje nejakých tých pár rokov!

Suroviny

2-3
porcie
20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie mäso si nakrajame na pásiky (môže to byť aj bravčove mäso), 3 väčšie cibule si nakrajame tiež na pásiky a vložíme do nejakej nádoby

2

Do nádoby kde máme nakrájane mäso a cibuľu pridáme 3PL lyžice kečupu, Sójovej omáčky, worčestrovej omáčky a horčice. Pridáme soľ a korenie (podľa chuti)

3

Necháme stáť v ľadničke 24 hod.

4

Vypražíme na oleji. Podávame s ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 15. augusta 2011 o 21:37
    Shukvacik, toto je výborné papanie, suroviny aj mäso sa dajú obmieňať, tvoja verzia je chutná a výhodou je, že ak sa toho spraví na viac porcií, môže sa v páci držať pár dní. Ale nebolo by lepšie najprv spolu zmiešať ingrediencie a potom vložiť mäso s cibulou, lepšie sa to premieša dokopy.


  • shukvacik, 15. augusta 2011 o 21:57
    Neviem je to možno lepšia teória ale ja som bol naučený takto :)


  • evanaaa, 15. augusta 2011 o 22:33
    Tak potom, ak ti to tak ide lepšie, radšej to rob po svojom, máš to už vyskúšané, načo experimentovať, ja som to len tak.


  • 3sandra3, 15. augusta 2011 o 22:43
    takéto máme tiež radi


  • kata50, 16. augusta 2011 o 14:07
    Vždy, keď robím marinádu, najprv dobre premiešam všetky ingrediencie s olejom, aby sa prepojili, a na koniec dávam mäso, alebo tofu, alebo zeleninu na grilovanie a pod. Učíme sa celý život - a tak to má byť :-))


  • shukvacik, 16. augusta 2011 o 16:50
    kata50, všetky ingrediencie sa prepoja za tých 24 hod. A olej do tej marinády nejde vôbec!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a nakyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.

Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu
- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist