Kuracie mäso v páci

shukvacikShukvacik, recept pridal: 15. augusta 2011 20:21Ďalšie jeho recepty

Kuracie mäso v paci, je to jedlo ktoré pripravujem buď na nedeľný obed alebo keď očakávame s priateľkou rodinu či známych. Je to jedlo ktoré robila moja mama a recept sa už koluje nejakých tých pár rokov!

Suroviny

2-3
porcie
20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie mäso si nakrajame na pásiky (môže to byť aj bravčove mäso), 3 väčšie cibule si nakrajame tiež na pásiky a vložíme do nejakej nádoby

2

Do nádoby kde máme nakrájane mäso a cibuľu pridáme 3PL lyžice kečupu, Sójovej omáčky, worčestrovej omáčky a horčice. Pridáme soľ a korenie (podľa chuti)

3

Necháme stáť v ľadničke 24 hod.

4

Vypražíme na oleji. Podávame s ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 15. augusta 2011 o 21:37
    Shukvacik, toto je výborné papanie, suroviny aj mäso sa dajú obmieňať, tvoja verzia je chutná a výhodou je, že ak sa toho spraví na viac porcií, môže sa v páci držať pár dní. Ale nebolo by lepšie najprv spolu zmiešať ingrediencie a potom vložiť mäso s cibulou, lepšie sa to premieša dokopy.


  • shukvacik, 15. augusta 2011 o 21:57
    Neviem je to možno lepšia teória ale ja som bol naučený takto :)


  • evanaaa, 15. augusta 2011 o 22:33
    Tak potom, ak ti to tak ide lepšie, radšej to rob po svojom, máš to už vyskúšané, načo experimentovať, ja som to len tak.


  • 3sandra3, 15. augusta 2011 o 22:43
    takéto máme tiež radi


  • kata50, 16. augusta 2011 o 14:07
    Vždy, keď robím marinádu, najprv dobre premiešam všetky ingrediencie s olejom, aby sa prepojili, a na koniec dávam mäso, alebo tofu, alebo zeleninu na grilovanie a pod. Učíme sa celý život - a tak to má byť :-))


  • shukvacik, 16. augusta 2011 o 16:50
    kata50, všetky ingrediencie sa prepoja za tých 24 hod. A olej do tej marinády nejde vôbec!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist