Kuracie mäso v páci

shukvacikShukvacik, recept pridal: 15. augusta 2011 20:21Ďalšie jeho recepty

Kuracie mäso v paci, je to jedlo ktoré pripravujem buď na nedeľný obed alebo keď očakávame s priateľkou rodinu či známych. Je to jedlo ktoré robila moja mama a recept sa už koluje nejakých tých pár rokov!

Suroviny

2-3
porcie
20
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Kuracie mäso si nakrajame na pásiky (môže to byť aj bravčove mäso), 3 väčšie cibule si nakrajame tiež na pásiky a vložíme do nejakej nádoby

Do nádoby kde máme nakrájane mäso a cibuľu pridáme 3PL lyžice kečupu, Sójovej omáčky, worčestrovej omáčky a horčice. Pridáme soľ a korenie (podľa chuti)

Necháme stáť v ľadničke 24 hod.

Vypražíme na oleji. Podávame s ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

6 komentárov k receptu
  • evanaaa, 15. augusta 2011 o 21:37
    Shukvacik, toto je výborné papanie, suroviny aj mäso sa dajú obmieňať, tvoja verzia je chutná a výhodou je, že ak sa toho spraví na viac porcií, môže sa v páci držať pár dní. Ale nebolo by lepšie najprv spolu zmiešať ingrediencie a potom vložiť mäso s cibulou, lepšie sa to premieša dokopy.


  • shukvacik, 15. augusta 2011 o 21:57
    Neviem je to možno lepšia teória ale ja som bol naučený takto :)


  • evanaaa, 15. augusta 2011 o 22:33
    Tak potom, ak ti to tak ide lepšie, radšej to rob po svojom, máš to už vyskúšané, načo experimentovať, ja som to len tak.


  • 3sandra3, 15. augusta 2011 o 22:43
    takéto máme tiež radi


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • kata50, 16. augusta 2011 o 14:07
    Vždy, keď robím marinádu, najprv dobre premiešam všetky ingrediencie s olejom, aby sa prepojili, a na koniec dávam mäso, alebo tofu, alebo zeleninu na grilovanie a pod. Učíme sa celý život - a tak to má byť :-))


  • shukvacik, 16. augusta 2011 o 16:50
    kata50, všetky ingrediencie sa prepoja za tých 24 hod. A olej do tej marinády nejde vôbec!



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v chorvátskej Dalmácii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Andrea2005 z Chorvátska.

Varecha 17/2014: Morka na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.

Veľká noc v Holandsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes píše Janger.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist