Kuracie mäso v páci

shukvacikShukvacik, 23 ročný muž, Martin, 15. augusta 2011 20:21
Ďalšie jeho recepty »

Kuracie mäso v paci, je to jedlo ktoré pripravujem buď na nedeľný obed alebo keď očakávame s priateľkou rodinu či známych. Je to jedlo ktoré robila moja mama a recept sa už koluje nejakých tých pár rokov!

2-3
porcie
20 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie mäso si nakrajame na pásiky (môže to byť aj bravčove mäso), 3 väčšie cibule si nakrajame tiež na pásiky a vložíme do nejakej nádoby

  2. 2

    Do nádoby kde máme nakrájane mäso a cibuľu pridáme 3PL lyžice kečupu, Sójovej omáčky, worčestrovej omáčky a horčice. Pridáme soľ a korenie (podľa chuti)

  3. 3

    Necháme stáť v ľadničke 24 hod.

  4. 4

    Vypražíme na oleji. Podávame s ryžou.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist