Kuracie mäso v páci

shukvacik - fotkashukvacik, 15. augusta 2011

Kuracie mäso v paci, je to jedlo ktoré pripravujem buď na nedeľný obed alebo keď očakávame s priateľkou rodinu či známych. Je to jedlo Zobraziť celý popisKuracie mäso v paci, je to jedlo ktoré pripravujem buď na nedeľný obed alebo keď očakávame s priateľkou rodinu či známych. Je to jedlo ktoré robila moja mama a recept sa už koluje nejakých tých pár rokov!

2-3
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
3 KS nakrajana na kolieska
3 PL
3 PL
3 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie mäso si nakrajame na pásiky (môže to byť aj bravčove mäso), 3 väčšie cibule si nakrajame tiež na pásiky a vložíme do nejakej nádoby

  2. 2

    Do nádoby kde máme nakrájane mäso a cibuľu pridáme 3PL lyžice kečupu, Sójovej omáčky, worčestrovej omáčky a horčice. Pridáme soľ a korenie (podľa chuti)

  3. 3

    Necháme stáť v ľadničke 24 hod.

  4. 4

    Vypražíme na oleji. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu

evanaaa
Shukvacik, toto je výborné papanie, suroviny aj mäso sa dajú obmieňať, tvoja verzia je chutná a výhodou je, že ak sa toho spraví na viac porcií, môže sa v páci držať pár dní. Ale nebolo by lepšie najprv spolu zmiešať ingrediencie a potom vložiť mäso s cibulou, lepšie sa to premieša dokopy.
shukvacik
Neviem je to možno lepšia teória ale ja som bol naučený takto :)
evanaaa
Tak potom, ak ti to tak ide lepšie, radšej to rob po svojom, máš to už vyskúšané, načo experimentovať, ja som to len tak.
kata50
Vždy, keď robím marinádu, najprv dobre premiešam všetky ingrediencie s olejom, aby sa prepojili, a na koniec dávam mäso, alebo tofu, alebo zeleninu na grilovanie a pod. Učíme sa celý život - a tak to má byť :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia