Kuracie mäso s broskyňou, syrom a ryžou fotorecept

andy54 - fotkaandy54, 19. júla 2010
Kuracie mäso s broskyňou, syrom a ryžou (fotorecept)
Foto: andy54

Pekné a chutné jedlo. Čo viac k tomu dodať.

6
porcií
15 minút
príprava
15/80 minút
na 200 °C

Suroviny

2 ks
4 ks
12 ks
7 ks
150 g




Postup

  1. 1

    Umyjeme mäso a stiahneme dole kožu. Poukladáme na plech a osolíme. Zakryjeme alobalom a dáme piecť na 80 min pri 200 C. Dáme dole alobal a necháme zapiecť mäso ešte na 10 min.

    Kuracie mäso s broskyňou, syrom a ryžou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Dáme variť ryžu s vegetou. Na upečené mäso poukladáme broskyne.

    Kuracie mäso s broskyňou, syrom a ryžou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    A na ne plátky syra. Dáme zapiecť do trúby na 5-10 min.

    Kuracie mäso s broskyňou, syrom a ryžou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Naaranžujeme na tanier. Ako prílohu podávame broskyne alebo iný kompót. Dobrú chuť.

    Kuracie mäso s broskyňou, syrom a ryžou (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

jerica
Je to chutné , len mi tam chýba šalátik, hoci je tam broskyňa.
hanina
Šalát netreba. Ja robím / aj som zverejnila/ len kuracie prsia, naklepem, osolím, okorením, hneď dávam broskyňu a plátok syra. Najprv pečiem prikryté a posledných 10 minút odokryté. Prsia s broskyňou sú výborné.
celka
Určitě je to výborné. Na jedné oslavě jsem jedla broskev plněnou
kuřecím masem a bylo to moc dobré.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia