Kuracia nátierka
Kuracia nátierka

Kuracia nátierka

2010 - bez fotky2010, 4. mája 2018
Kuracia nátierka
Foto: 2010

Ked ostane z kuracieho masa, tak na druhy den robim vyprazanu ryzu, taka azijska verzia slovenskeho rizota. Tento raz som hladal po internete co sa Zobraziť celý popisKed ostane z kuracieho masa, tak na druhy den robim vyprazanu ryzu, taka azijska verzia slovenskeho rizota. Tento raz som hladal po internete co sa da este ine spravit, zo zvyskov grilovanej kuraciny. Toto som nasiel na korejskej stranke. Jednoduche a rychle.

15 minút
príprava

Suroviny

 (zvyšky grilovaného kuraťa)
3  PL (nátierkový)
3 PL
1  PL
1/2  ČL
1 strúčik
1  ks malá




Postup

  1. 1

    Tazko pridat mnozstva, lebo zalezi kolko vam ostane z grilovaneho kurcata.

  2. 2

    Maso oberieme od kosti a pokrajame na mensie kusky. Cibulu na drobno aj cesnak. Ja som pouzil maly silny mixer. Vsetky suroviny som dal do mixera naraz, a pridal mlieko - smotanu podla potreby aku chceme konzistenciu. Pulzujeme alebo mixujeme ked chceme hladku natierku. Za minutu hotove. Prizdobime jarnou cibulkou.

Diskusia k receptu

kvakac
Mňa by skôr zaujimalo - ten nátierkový sýr, ktorý druh môžem použiť.
afataga
Nebudes mi verit, ale skoro presne taku robievala moja mama, ale syr ani mlieko nedavala, ale mixla tam aj nejaku zeleninu z polievky. Bolo to fakt dobre.
2010
@Afataga (4.5.2018 19:32)
Ja nerobim natierky, tuto len tak experiment. Tu dostat len jednu kuraciu pastiku a to Cajna pasteta od Podravky, a neviem preco tento experiment vysiel chutovo velmi podobne.
janger
No takato pomazanka by mi nenapadla, dobre vyuzitie kuracich zostatkov. Recept som si odlozila, dakujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia