Kurací ražeň s letnou zeleninou

Tibor Samaranský
šéfkuchár rezortu Drevenice v Terchovej, 11. augusta 2015
Kurací ražeň s letnou zeleninou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
300 g
300 g
200 g
200 g




Postup

  1. 1

    Najskôr umyjeme a očistíme zeleninu a pokrájame ju na takmer rovnaké kúsky. Mäso tiež umyjeme a osušíme a pokrájame na menšie kúsky.

  2. 2

    Pripravenú zeleninu a mäso jemne osolíme, okoreníme a striedavo napicháme na špajľu. Dostatočne veľkú panvicu rozohrejeme na miernom ohni a ražeň opečieme z každej strany, opečený ražeň vložíme do rúry predhriatej na 180 °C a dopečieme asi osem minút.

Diskusia k receptu

jarunka
My davame este cibulu, hriby a male rajcinky, velmi dobre




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia