Ospravedlnujeme sa za vypadok receptov. Recepty coskoro nabehnu spat.

Kurací paprikáš

Kurací paprikáš
Foto: mamina2
mamina2Mamina2, recept pridal: 27. januára 2011 12:06Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kurča si rozporcujeme , umyjeme, osolíme,okoríme a opražíme na troške oleja. Potom pridáme očistenú nakrájanú cibuľku,na pásiky pokrajanú papriku,sladku papriku a bšetko spolu krátko opražíme.zalejeme asi 2dcl vývarom a prikryté dusíme. podľa potreby potom podlievame. Ked je mäsko udusene vyberieme ho do misy a do výpeku vylejeme smotanu zmiešanu s múkou a kečupom...miešame kým to nezhustne ,dochutime citronovou šťavou,poprípade soľou a vylejeme na mäso. podavame s haluškami alebo cestovinami



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • cica2, 27. januára 2011 o 14:41
    náš obľúbený obed, tiež tak robievam. A ďakujem za dobrý tip, skúsim aj ja pridať kečup:)


  • sovka62, 27. januára 2011 o 17:23
    Komentujem jedným slovom: mňam!


  • tinca, 27. januára 2011 o 18:00
    aj ja mňam, ale u nás v PD paprikáš bol vždy bez smotany a porkelt so smotanou, neviem ako inde,napíšte!!


  • mamina2, 27. januára 2011 o 19:16
    ja som tiez z okresu PD a pamatam si ze doma to bolo tak :)


  • altyn, 27. januára 2011 o 20:03
    U nás (doma) bol paprikáš so smotanou a perkelt bez smotany a so zeleninou (rajč. a pap.). Paprikáš mi vždy viac chutil. Ja ale mäso vykostím, to sa potom menej ušpiním. Narobila si mi chute... :-)))


  • talia, 28. januára 2011 o 08:49
    Tie halušky vyzeraju super aj s tym mäskom mohla si napisat aj recept na tie halušky ešte som take nerobila dakujem.


  • agora, 28. januára 2011 o 11:26
    u nás detto obľúbené jedlo a manželovi stačí len šťava a halušky


  • janger, 28. januára 2011 o 11:41
    Mnam, a aj tie halusky vyzeraju vyborne.


  • duschko, 28. januára 2011 o 14:02
    Mamina 2 narobila si mi chute. Uz viem, co na zajtra. U nas na Spisi paprikas je s paprikou a perkelt so smotanou. Nakoniec je to celkom jedno, len ked chuti. Co sa tyka prilohy, tak to mozu byt halusky, nokerle, ale aj kolienka a pod.


  • jarunka, 29. januára 2011 o 04:46
    Davno som nevarila kuraci paprikas. Dala by som si.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist