Kurací paprikáš

Kurací paprikáš
Foto: mamina2
mamina2Mamina2, recept pridal: 27. januára 2011 12:06Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kurča si rozporcujeme , umyjeme, osolíme,okoríme a opražíme na troške oleja. Potom pridáme očistenú nakrájanú cibuľku,na pásiky pokrajanú papriku,sladku papriku a bšetko spolu krátko opražíme.zalejeme asi 2dcl vývarom a prikryté dusíme. podľa potreby potom podlievame. Ked je mäsko udusene vyberieme ho do misy a do výpeku vylejeme smotanu zmiešanu s múkou a kečupom...miešame kým to nezhustne ,dochutime citronovou šťavou,poprípade soľou a vylejeme na mäso. podavame s haluškami alebo cestovinami



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Cuvée ringloty 2014
Ringlota určite nie je kráľovnou našich sadov, je to však šťavnaté a chutné ovocie.

Omáčky zo severu aj juhu Európy
Omáčkový seriál pokračuje: Nechajte sa inšpirovať omáčkami, ktoré sú typické pre rôzne národné kuchyne Európy.

Varecha 36/2014: Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2014: Mäsový trojboj Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


TOPlist