Kurací paprikáš

Kurací paprikáš
Foto: mamina2
mamina2Mamina2, 27 ročná žena, Prievidza, recept pridala: 27. januára 2011 12:06Ďalšie jej recepty

Suroviny

20
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kurča si rozporcujeme , umyjeme, osolíme,okoríme a opražíme na troške oleja. Potom pridáme očistenú nakrájanú cibuľku,na pásiky pokrajanú papriku,sladku papriku a bšetko spolu krátko opražíme.zalejeme asi 2dcl vývarom a prikryté dusíme. podľa potreby potom podlievame. Ked je mäsko udusene vyberieme ho do misy a do výpeku vylejeme smotanu zmiešanu s múkou a kečupom...miešame kým to nezhustne ,dochutime citronovou šťavou,poprípade soľou a vylejeme na mäso. podavame s haluškami alebo cestovinami



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • cica2, 27. januára 2011 o 14:41
    náš obľúbený obed, tiež tak robievam. A ďakujem za dobrý tip, skúsim aj ja pridať kečup:)


  • sovka62, 27. januára 2011 o 17:23
    Komentujem jedným slovom: mňam!


  • tinca, 27. januára 2011 o 18:00
    aj ja mňam, ale u nás v PD paprikáš bol vždy bez smotany a porkelt so smotanou, neviem ako inde,napíšte!!


  • mamina2, 27. januára 2011 o 19:16
    ja som tiez z okresu PD a pamatam si ze doma to bolo tak :)


  • altyn, 27. januára 2011 o 20:03
    U nás (doma) bol paprikáš so smotanou a perkelt bez smotany a so zeleninou (rajč. a pap.). Paprikáš mi vždy viac chutil. Ja ale mäso vykostím, to sa potom menej ušpiním. Narobila si mi chute... :-)))


  • talia, 28. januára 2011 o 08:49
    Tie halušky vyzeraju super aj s tym mäskom mohla si napisat aj recept na tie halušky ešte som take nerobila dakujem.


  • agora, 28. januára 2011 o 11:26
    u nás detto obľúbené jedlo a manželovi stačí len šťava a halušky


  • janger, 28. januára 2011 o 11:41
    Mnam, a aj tie halusky vyzeraju vyborne.


  • duschko, 28. januára 2011 o 14:02
    Mamina 2 narobila si mi chute. Uz viem, co na zajtra. U nas na Spisi paprikas je s paprikou a perkelt so smotanou. Nakoniec je to celkom jedno, len ked chuti. Co sa tyka prilohy, tak to mozu byt halusky, nokerle, ale aj kolienka a pod.


  • jarunka, 29. januára 2011 o 04:46
    Davno som nevarila kuraci paprikas. Dala by som si.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 37/2015: Hubová kuchárka Hubová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 11. septembra v denníku Pravda.


TOPlist