Kráľovská cesnačka

feroadFeroad, 41 ročný muž, Prievidza, 26. decembra 2009 0:00
Ďalšie jeho recepty »

5
porcií
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Očistený cesnak prelisujeme. V hrnci roztopíme maslo, popražíme na ňom cesnak, poprášime ho múkou, premiešame a prilejeme asi 1,5 l vody. Pridáme očistené, na malé kocky nakrájané zemiaky a uvaríme ich do mäkka.

  2. 2

    Polievku odložíme z ohňa, dochutíme vegetou, rascou a soľou, pridáme petržlenovú vňať a všetko spolu zmixujeme.

  3. 3

    Chlieb (pečivo) nakrájame na kocky a na teflónovej panvici na troche tuku opražíme dochrumkava a pridávame do polievky až tesne pred podávaním.

ohodnoť recept:
Hlasovalo 6 ľudí (3,8 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist