Kouskousový šalát

2010 - bez fotky2010, 16. júna 2011
Kouskousový šalát
Foto: 2010

Tento recept je pre tych co chcu daco zdravsie a exotickejsie a su na malom rozpocte..

15 minut minút
príprava

Suroviny

 cerstva
 mala




Postup

  1. 1

    Toto je skor len inspiracia na "exoticky salat ",preto nedavam mnozstva. Kuskus ma vybornu schopnost absorbovat chute.Podla navodu dame uvarit ale vodu nahradime takou polievkiu aku mame v ladnicka.Takze ci uz paradajkova od vcera alebo zeleninova, ci kuracia.

  2. 2

    Mame kusky peceneho alebo grilovaneho kurcata v ladnicke od vecere ? Nakrajame na mensie kusky a trosku oprazime na cibulke.

  3. 3

    Vsetku zeleninu nakrajame na male kocky a vmiesame do "napucaneho" kuskusu. Pridame na polky nakrajane olivy a oprazene kusky kurcata.Vsetko ochutima a pridame natrhanu bazalku a petzlenovu vnat. Ozdobime na kocky nakrajanou feta syrom alebo ovcim syrom. Dobru chut

Diskusia k receptu

lucylee
mňam, musí byť výborné, teraz na leto ako stvorené
marcy
čo dodať :-) chválim zálievku z polievok,super praktičnosť a chute mňamkové....ozaj,nepridáš skúsenosť do diskusie ( ako čistiť ponk ...):-)
egreska
robievam si,kupila som si kuskus v Anglicku 1 kg za 1,10 libry ,u nás stojí 1 kg asi 6-7 eur...to je rozdiel :-(((((((
kuchticka
Ja kuskus pouzivam dost casto, robievam podobne salaty i z quinoa. @egreska , u nas zaplatim za 1kg kuskusu asi 2$ US, ale tiez dostat fancusky organicky za 7$.
jatanika
@kuchticka , u nás sa dajú kúpiť takéto, pre nás netypické potraviny, výlučne v biokvalite ... a sú drahé ... možno sa to časom zmení... napr. pri takom cícere si už asi mesiac môžme vybrať, či chceme bio alebo obyčajný :-)) ....... @2010 , šalát s kuskusom je fajn na letný obed ...



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia