Konečne vláčne muffiny

luliatko - fotkaluliatko, 29. októbra 2011
Konečne vláčne muffiny
Foto: luliatko

vyskúšala som už veľa rôznych receptov na muffiny, ale tieto boli doteraz najlepšie..

12
porcií
10 minút
príprava
15-20 minút
na 200 °C

Suroviny

200 g
100 g
2 KL
1/2 balenia
1 ks, stredne veľké
120 g
120 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Zmiešame si sypké suroviny: múku(preosiatu), cukor, 2 kl prášku do pečiva, 1/2 balenia vanilkového cukru. Zvlášť vymiešame mlieko s vajíčkom a primiešame do sypkej zmesi. Vždy som miešala iba ručne, ale v tomto recepte sa používa mixér. Po 2-3 minútach "mixovania":-) "vmixujeme" aj olej. Cesto má tuhšiu konzistenciu. Naplníme ním košíčky asi do polovice a povtláčame nakrájanú čokoládu. Pečieme pri 200 °C 15 - 20 min.

    Konečne vláčne muffiny - obrázok 1
  2. 2

    ..a tu už sú muffinky nachystané na zajtra pre starkovcov:)

    Konečne vláčne muffiny - obrázok 2

Diskusia k receptu

1vlasticka
vyzeraju dobre ja som este neskusala robit mafiny ale oz budem musiet kupovane su drahe
luliatko
ďakujem Vám pekne..Ste milé:)
a určite vyskúšajte, sú naozaj výborné..dneska som ich brala starým rodičom na oslavu, ktorí si nepochutia na hocičom, ale týmto som ich dostala:)
johanesa
veľmi ľúbim muffiny vyskúšam a zároveň ukladám...
elisticka
@Luliatko dnes sme ich uz robili druhy krat lebo vcera hned padli za obet:-) mala som aj pomocnika vnucika a ten bol nadseny ked sa nam tak vydarili:-))
1x mikat
jelenik
uz ste skusali mrkvove? Su vyborne a asi ich dnes urobim. Mam vela malej mrkvy, ktoru caka na zavaranie /nieco pojde na muffinky/. A aj cerstvy tvaroh /vcera urobeny/, takze hor sa do prace. A niekedy vyskusam aj tieto vlacne, vyzeraju dobre.
klaura
keď robím mafiny, vždy sa mi poriadne prilepia na košíček ... treba vymazať aj ten ? poradíte nejaký gríf ?
dorisa
@klaura , nie. Asi nemáš dobrý recept na muffiny, mne sa nikdy neprilepili na košíčky. Vyskúšaj iné recepty:)
luliatko
@klaura , mne sa zatial nestalo, ze by sa mi muffiny prilepili na košíček..asi to závisí najmä na tom koľko je v recepte oleja alebo masla...vlastne som ani nikdy nemastila zvlast formu, a to mam uplne klasicku, nic extra...skuste tento recept, urcite budete spokojna...a nic netreba vymazavat:)
luliatko
@jelenik ,mrkvové som ešte neskúšala, aj keď teraz mám zo záhrady kopu...ale časť som už použila do jablkovej výživy...vyskúšam niekedy aj do muffinov, ďakujem za inšpiráciu:)
olusa
akurat som ich dopiekla :) ale preco mne narastli do vysky, t.j. mam ich ako vezicky... :(( a tvoje sa pekne, plné ...
bruneta
...práve sa na ne vrhla celá rodinka :) výborné!!!..........ďakujem za recept
elisticka
dnes som ich zas robila pre vnucika a troska som ich vylepsila domacim ribezlovym dzemom no su fantasticke!!!

luliatko
@elisticka : to ja tieskam tebe...len neviem ako vložiť takého milého smajlíka:)...krásne sa ti podarili
pagi
Dnes som ich piekla a sú vynikajúce :)
ganny
odskusala som fakt jednoduche ,rychle a uuuuuzasne
martinaplum
prvy recept na muffiny, aky som skusala, ale uz nepotrebujem hladat dalsie, lebo tieto su naozaj perfektne a najlepsie!
3varechy
súúúú vinikajúúúúúúce mnam este teraz si oblizujem prsty chutia vsetkym
luliatko
veľmi ma teší, že sú takéto pozitívne ohlasy:) ďakujem pekne..
zuza1979
Viskušaly sme ich tiež boli fakt super.....Dakujeme za recept!! :D
matamurkova
ja som sa tiez rozhodla ze skusim, naozaj su ako z obchodu perfektne mnam. akurat nabuduce ich skusim piest na nizsej teplote, lebo sa rychlo dvihli a mala som z nich take sopky a to sa nie velmi dobre potom zdobi. ale naozaj su skvele spravili sme 2 davky a do vecera sa po nich zaprasilo
ursula4
upečené,ochutnané-všetky zjedené-výborné.Ja som do polovice dala horkú čokoládu a do druhej bielu-maškrta
fujsilva
no uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jo a nesnáším silviuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
eevapa
sú super,,,už viem ako minúť múku t650,,,kupila som veľké papierové kočíšky,,,nemám ich také pekné vysoké,,,idem kupiť užšie,,som zvedava či budu ako tie tvoje
1x danaka
eevapa
sú super,,,už viem ako minúť múku t650,,,kupila som veľké papierové kočíšky,,,nemám ich také pekné vysoké,,,idem kupiť užšie,,som zvedava či budu ako tie tvoje
ivca30
včera som ich robila s nastruhanou čokoškou,dnes s nakrajanym bananom.vyskusala som už more receptov,ale tento je konečne taky ako maju muffiny chutit!!!!a to som cukrarka.dala som ale celu vanilku aj prasok a do čokoladovych aj trosku vic mlieka,zdalo sa trošku hustejšie.toto je recept na muffiny!!!
indhia
sorry ale sú strašne mastné... príliš veľa oleja v ceste...
valeri
Vyzerajú veľmi dobre, ale nie je tam veľa tuku, na hmotnosť viac ako múky ?
mariaklara
Konečne som sa dostala k tvojim muffinkám. Sú ozaj výborné a jednoduché. Pred dvomi týždňami sa mi pokašlal PC, dnes mi nainštalovali nový, tak ti hneď píšem. Určite ich budem robiť často, skúsim dať teraz namiesto čokolády ovocie. Ďakujem za chutný receptík.
ivca30
najvic ma vie nastvat jak niekto mudruje ze je tam vela tuku,to mate tak,sice vsetci milujeme slahacku, ale nikto nechce sojovu,radsej si dam raz za cas pravu.A co tak lokse z husacou mastou?nic lepsie nieje!preto si ich obcas doprajem a nebudem nejakej PANI KUCHARKE vykladat ake su masne.Darmo,ked raz niekam nieco pasuje nebudem vymyslat ako to nahradit.v zivote staci striedmost rozum a svedomie!
bbiribbom
Inak, ak Vam mozem poradit :)
V METRE maju tie male choco chips, take male cokoladky presne na muffiny a taketo pecenie :)
Bohuzial kedze METRO predava len cele balenia, tak ich nekupite po jednom baliku :/ Predavjau ich po styroch baleniach, za 4 eura. Nikde inde taketo neviem zohnat, tak som si povedala ze ked uz som tu..tak ich kupim :D
Ale oplati sa...Vsetky styri balenia vam vydrzia asi tak na 8 peceni. :) V jednom baliku je dost! Takze kludne staci pridat len polovicu :) A muffiny boli hned chutnejsie! ;)
coldbery
Vyzerajú úžasne a určite aj tak chutia...ukladám si a skúsim ich aj ja ..:)
tessaa
Práve si na nich pochutnávam. Su skvele,jedna báseň :)
tunde1977
No viete, ja som si to hneď aj vyskúšala a naozaj sú vláčne čas prípravy pribl. 5-7 minút. Raz dva sú hotové a perfektné :) SUPER
dilady
No dievčence, muffiny mam v trúbe asi 3 minúty a už rastú ako besné. Dúfam, že sa podaria a priateľ, keď príde ráno domov, tak sa poteší. Držte palce. Sú to moje prvé muffiny a vlastne celkovo môj prvý koláč a práve podľa tohtio receptu... :)
gabculka
Tie mafiny sú fakt výborné a to mám celkom slušnú zbierku receptov :-)
zorkaz
Môj syn sa nevie dočkať čaká pred šporákom. Snáď sa podaria.
nati
Tieto muffinky sú naozaj skveléééé... dnes som ich skúsila a myslím, že lepšie som ešte nejedla :)
ivka44
úplne najlepšie sú :-) Pečiem ich často podľa tohto receptu a vždy sú super :-)
evili
Už pol roka pečiem muffiny len podľa vášho receptu :) Všetci ich milujú. Akurát som ubrala trošku oleja, lebo boli na môj vkus primastné, stačí aj menej, aby boli vynikajúce :)
princessima
Naozaj užastné, niektore boli plné a niektoré také pyramídové ale chutily výborne ;-)
jana0072
Už som ich piekla viackrát, môj otec ich zbožňuje, dnes som urobila Silvestrovské - 3 dávky :D Jednu dávku s kokosom a ananásom, druhú čokoládovú s kúskami bielej, mliečnej a straciatella čokolády a tretiu dávku s brusnicovým džemom a jahodou :) Silvester môže začať ...
lasalas
naozaj vynikajuce!!!! dakujem za tento recept, musim uznat ze muffiny su naozaj konecne vlacne!!! ;-)
luckamjar
úžasné muffinky! Ja milujem z obchodu, no keď som ich robila doma nikdy neboli také dobré a zväčša veľmi suché...ale tieto sú skvelé, naozaj vláčne a konečne nie suché!
tomkolet
výborné mufinky , najpodobnejšie skutočným anglickým , ktoré sú ešte viac mastnejšie, takže z tých anglických sa dá zjesť na posedenie maximálne jeden a ste plne najedené !!! Naše deti tvrdia - vynikajúce :)
ajinkat
Vyborne testo na mufinky..ja jsem tam pridala trosku pudingu v prasku a praskovy cukr trosku improvizace jaksi dosli zasoby a venku
ajinkat
Vyborne testo na mufinky..ja jsem tam pridala trosku pudingu v prasku a praskovy cukr trosku improvizace jaksi dosli zasoby a venku
ajinkat
Vyborne testo na mufinky..ja jsem tam pridala trosku pudingu v prasku a praskovy cukr trosku improvizace jaksi dosli zasoby a venku
zuzana1407
sú super, pravidelne ich robievam. klasickú čokoladú som nahradila keksíkovou milkou a všetci hádali čo je to výborné chrumkavé narchu ;) nakoniec som ich ešte poliala čokoládou a boli famózne.
violka
prosim vas jsem z čr a nerozumim pojmu 2KL? prášku do pečiva to jsou 2 kusy nebo co? díky
3sandra3
2KL znamená 2 kávové lyžičky prášku do pečiva /nie 2 kusy/ :-)
luss
uzasny recept, skusala som ich viac ale tento je ozaj najlepsi
luliatko
ďakujem pekne za milé komentáriky :)
presne ako píše @3sandra3 (2 kávové lyžičky) - to je takmer 1 prášok do pečiva :D
afrodit
Su super prave som si ich upiekla,len som ich tam nechala trosku dlhsie tak su trosku navrchu suchsie alebo je to tou silikonovuo formou lebo som ich tam mala tak 17 minut,no ale kazda truba pecie inak.
emika
dnes som skusala tieto muffiny a su vybroné!! naozaj su vlacne, nadychane,presne takyto recept som hladala, som pridala este malinovy dzem :-) dakujem za inspiraciu..( videla som tu nejaky koment ze su muffiny mastne, to vobec nie je pravda :-))
lucini
asi trosku hlupa otazka ale 120g je 120ml ? :-))
aminka
super recept, robili sme ich s kakaom a pridali sme do vnutra aj vanilkovy puding..vynikajiiciii:)
aduskuch
skúšala som to super vzhľadom na môj vek váždne super mám len 11 rokov
snickers
Zdravím Vás, prvýkrát v živote som šiel niečo piecť a boli to práve tieto muffiny. Chcem sa opýtať, kde som spravil chybu, ak som postupoval presne podla receptu a nevyšlo mi to na 12 kusov ale na 21 kusov..skúsil som aj druhý recept a tam som ich mal dokonca 29 :D Mám spravenú aj fotku, vyzerajú veľmi pekne , veľké :) ale bohužial chutili ako bublanina , nemal som pocit, že jem muffiny... kde som spravil chybu ? Aj vrch som mal taky trosku chrumkavejší, vypol som ich hned ako mali hnedú farbu. Druhýkrat som ich piekol na takých 180, lebo 200 stupňov som mal pri prvom pokuse a nebol som spokojný :/
vierik
Vyskúšané výborné,dodatočne pridám foto :-)
lollyteska
Dnes idem po dlhej dobe robiť muffinky a to rovno z päťnásobnej dávky :) Som zvedavá ako si budú obizovať prsty svadobčania, keď uvidia aké prekvapenie ich čaká na tanieroch :) ... Robím aj s ozdobou navrch (čiže niečo ako cupcake), tak neviem či sa to podarí, dám vedieť :) A ďakujem za recept :)
stacy77777
@luliatko - dnes som vyskúšala tvoje muffinky, naozaj veľmi chutné cesto,len som dala čerstvé jahody a hrozno,určite skúsim aj s čokoládou,vďaka za recept
anicka77
moje prve maffiny co som piekla su chutne ale cakala som ze budu lepsie dost tuhe cesto je ...ale detickam chutili :)
aga206
naozaj výborné :) ja som namiesto oleja dala roztopené maslo- je to síce drahšie, ale o to lepšie ;) už niekoľko krát som skúšala a dnes som spravila aj s kúskami marhúľ a nutelové (do cesta som dala štyri polievkové lyžice nutely) a posypala kokosom a sú výýýýborné. :)
dushka
Neviem kde som urobila chybu,ale cesto bolo dost huste,nedalo sa mixovat.Pridala som trosku viac mlieka a len varechov vymiesala.No boli super,najlepsie ake som kedy upiekla uz nebudem skusat ine.Tvoje recepty su vsetky velmi chutne,casto peciem tvoje krehke rozteky aj pastetku som robila.Si velmi sikovna :)Dakujem za skvele recepty
astheart
Zdá se mi toho mléka málo. Já dávám dvakrát tolik....
luliatko
@dushka , no toto cesto je dosť husté, pri mixovaní sa dokonca tak zapletie do metličiek, že nejde dole :D
všetkým ďakujem za pozitívne reakcie a prajem veľa šťastia pri pečení a dobrú chuť :D
@kvetinac , ja považujem kávovú a čajovú lyžičku za jedno a to isté (teda veľkosť medzi veľkou lyžicou a maličkou mokka lyžičkou)
mississka
práve som ich dorobila..vynikajúce, viem že nabudúce urobiť dvojitú dávku :) krásne napučali, cesto vláčne. ďakujem za skvelý recept
citrinka
Zdravím :) Prosím Vás, koľko je to 120 g mlieka? Díky
luliatko
@citrinka : v pôvodnom recepte sa uvádza 120 gramov mlieka a 120 g oleja - keď vážime múku a cukor, prečo by sme nemohli aj mlieko a olej? :D
goomo
Dnes som robil zo 4 dávok , sú super :-))) , do receptu som pridal ešte jedno vajce navyše, dik za recept
heslo
najlepšie muffiny :) jemné a úžesné
sany11
Vcera som piekla tieto muffinky,su naozaj vyborne.cesto som len poriadne vymiesala vareskou,bolo akurat a kolaciky pekne narastli.dakujem za dobry recept.5*****
annie77
Dala som do nich este dzem a su dokonale :) dakujem, ukladam a vzdy v pripade potreby pouzijem ;)
oligaca
aj my sme ich uz skusali, nie sme sice prilis maskrtni, ale po tychto muffinkoch sa len zaprasilo, dakujem :D
doris
Dnes som ich robila, som sklamaná....., zo všetkých muffin, ktoré som doteraz robila, boli tieto najhoršie. Ani neviem, či to možno nazvať muffiny, cesto ako na bublaninu, po pečení mäkké, lepí sa na košicky a navyše mastné. Ostanem radšej pri mojich osvedčených a chutnych receptoch.
bizynka
dnes som tieto muffinky urobila, su vyborne, recept ukladam :)
lollyteska
Dnes som znovu robila tieto muffiny, no dovolím si jeden vylepšovák, ako @liluatko vraví, cesto je také husté, že mixér ledva "dýcha" (teda aspoň môj :D) ... ale bude to všetko v poriadku, ak zmiešate vajíčko, mlieko a olej spolu a potom to primiešate to sypkej zmesi... čiže držať sa pravidla: "suché so suchým a mokré s mokrým" :) A znovu boli vynikajúúúúúúce! :)
canita
prosim vas, toto je receptik vlastne iba na tych 12 kusov?
sismi
Dnes som robila moje prvé muffiny podľa iného receptu a moc sa mi nepodarili.. Skúsim ich teda podľa tohoto, keď si ich toľko ľudí vychvaľuje a uvidím, či sa podaria :)
mata3636
výborné. ja som robila klasický postup, sypké do tekutého. oleja som dala 100g a ešte jeden popučený banán. také boli dobré, že už nie sú :-(
bbiribbom
Robím tento recept už 5x :D a stále mi vyjdu chutnejšie a chutnejšie :D
areithe
Z tohto receptu robím pravideľne a žnem veľký úspech, ďakujem veľmi pekne ! :)
elfik
práve som ich dopiekla rovno z dvojtej dávky a musím povedať, že sú fakt úžasné! :)
rufusa
aj ja som ich dnes prave dopiekla su vynikajuce 1*****
ivkanelka
Aj ja som práve dopiekla ,ale nevyzerajú veľmi pekné tvoje sú rovnomerné a tie moje naklonene na stranu kde som urobila chybu prve som naplnila trošku viac než do polovice a boli naklonene tak druhu varku som dala asi do pol košíka a tie sú zase malé piekla som muffiny prvý krát premiéra tak aby som vedela nabudúce ďakujem ...
julanda
Nikdy som mufiny nerobila, nejedla, nevidela, nie sme veľmi na sladké. Ale tieto som dnes vyskúšala a krásne sa vydarili, len som pri vážení tekutín nejako neustriehla, mala som cesto redšie, ale aj tak sú pekné a chutné. Vlastne boli - všetko sa požralo, ako u Imra v paneláku.
julanda
Ešte - dala som do cesta hrozienka a orechy posekané, navrch kúsky čokolády. Moji žráči si to na tanieri ešte potreli šípkovým lekvárom a ozdobili šľahačkou.
idora
Ďakujem za recept, fakt úžasné, rýchle, presne na 12 ks, pridala som síce jeden banán, ale vôbec neškodilo
vrabcek1
idora tiež som pridala banán a boli výbornéé zostávam verná tomuto receptu:)
krpec1512
Práve som dopiekla, sú perfektné :) len som miesto oleja dala pol na pol maslo/hera a iba 80g a pridala som do cesta veľkú lyžicu jemného tvarohu, výsledok je super :))
smajjjlik
1x bol tento recept super, vsetko sa podarilo ale dala suche suroviny spolu + mokre suroviny spolu a tak zmiesala. 2x som robila podla tohto postupu a kedze cesto bolo velmi ale velmi huste tak som pridavala viac mlieka aby sa mi to aspon zmiesalo. mohlo to sposobit ze uz neboli muffiny take vlacne ale huste a suche?
labuth5
prave sa pecu, prvu varku mam za sebou, asi som menej plnila kosicky, ale su krasne a mnam, aj velmi dobre....aj ja som trochu priliala mlieka, lebo cesto bolo huste, ale inak pohodicka....ukladam....a dakujem za receptik...Inak mne vyslo 18 kuskov...
allys76
skusila som a su fakt perfektné :) pre moju malu dcérku som robila bez vajca (ešte nemôže celé vajce) a polovičným množstvom cukru, boli velmi chutné a su ozaj vláčne :) MNAMKO
relaxx1
mne tiež nikdy nevyjde 12 kúskov, lebo tam pridávam ešte aj hrozienka (namočené v rume), na malé kúsočky pomleté oriešky či mandle, kúsky čokolády alebo na malé kúsky pokrájané odkvapkané ovocie (čerstvé či zavárané alebo z konzervy)
unicornn
Jak bolo myslené to 100g cukor krupica ? Ako 100 g krupice a 100g cukru ? :)
smejkad
Môže byť aj kolacova, ale s touto sú úplne perfektné
lenka92
Môžem použiť aj práškový cukor namiesto kryštálového? Ďakujem za info :-)
thea77
genialne, dala som o nieco menej oleja, pridala nasekane orechy a citronovu koru... len sa zaprasilo po nich a to som robila dvojitu davku :) dakujem za vynikajuci recept :)
hviezda0401
***** pečenie pri 180 st. C, rúru predtým predhriať... vyjde viac ako 12 ks, čo určite nevadí :-)
topier
Toto boli naše prvé muffinky. Mojim papkáčikom veľmi chutilo. Už som uložila do KK a určite tento recept ešte veľakrát použijem :D
50g múky som nahradila mletými orechmi, dala som 100g oleja a keksíkovú čokoládu a na vrch horkú, naozaj výborné.. A tiež som piekla pri 180 st. Asi je to tak, že v el. rúre 200 st., v teplovzduške 180 :)
Veľká vďaka za receptík..
ivanula
Výbornéé. Robila som tento recept,ale na Valentína, naplnila som jahodami, poliala čokoládou a navrch marcipánové srdiečka. :)
janea
Az teraz som nasla a vyskusala tento recept a mozem povedat, ze som priam unesena, fantasticke maffinky!! Uzasne cesto! Variacie sa daju robit rozne, ja som dala do nich zavarane ceresne, do kazdej maffinky 2 ks + trosku horkej cokolady (strasne dobreeee!) ale zakladom je vzdy dobre cesto. Predtym som robila maffiny s maslom, pretoze ja peciem takmer vsetko s maslom ale tu sa mi velmi osvedcil olej. Maffiny su fakt vlacnejsie, rozplyvaju sa v ustach a nevyschnu ani o 3 dni. Predtym som dala 2 vajcia, ze reku doprajem im, budu lepsie:) a veru to bola chyba, lebo neboli take vlacne ako tieto z jedneho vajicka. Dakujem Luliatko za perfektny recept!
janea
a este....aby sa maffinky nelepili na plech, dobre je vymastit ho a posypat kokosovou muckou.
luss44
dnes vyskúšané z dvojitej dávky - kávové s pridaním 2PL inst.kávy a rumu a druhú s kúskami banánu a horkej čokolády. Oboje sú výborné, cesto potrebovalo trochu viac mlieka zdalo sa mi hustejšie, nabudúce ich skúsim s ovocím. Vdaka za rcp.
janula82
naozaj výborné, dnes som dala dovnútra mrazené ovocie, výborné sú aj zdobéné krémom ako cupcake
anina6
včera som piekla tvoje mufinky a sú vynikajúce. akurát som múku miešala aj celozrnnú hladkú 100 g a 100 g hladkú, a do cesta som ešte pridala aj sušené brusnice. ozaj sú veľmi fajn. recept perfektný, prajem krásnu adventnú nedeľu.
smejkad
Ani neviem, koľký krát som ich dnes robila. Spokojná, že však ľavou zadnou, žiaden problém a hups - zabudla som vajíčko!
A výsledok? Stále výborné :-)
ofka
@Elisticka (21.1.2012 09:45)

Neskúśala ste tieto mafinky, ako bezlepkové? Ak áno, tak akú múku ste použila?
danda3
@Ofka (8.10.2018 07:50)

Kľudne môžete použiť pohánkovú múku.
skippi47
Prave som dopiekla, poriadila kuchynu a s muffin som sklamana. Oleja je az moc, a nechapem ze nie su tekutiny v objemovych jednostkach, ale v gramoch. Prikiž mokre. Doteraz som male recepty, kde boli suche uz po dopeceni a nie to po par dnoch, no teraz opacny extrem. Chcem recept n atie co dostat v kaviarnach.
finczi
@Skippi47 (4.12.2018 22:02)

Síce som málo kompetentná reagovať, ale dovolím si pridať moju skúsenosť... neviem,aké dostať v kaviarňach, ale ja pečiem z receptu na hrnčekový koláč a do zmesi postrúham jabĺčko. Nám doma vyhovujú, možno aj Vy skúsite...Pekný deň!
15siska16
výborný recept od kedy som prvý krát robila musela som každý druhý deň robiť tak chutili☺☺. Ja som pridala do cesta este hrozienka
kucharka16
Zdravím. Tento recept vôbec nefunguje. Moje muffinky začali vytekať ale nie cesto ale pena. išla som podľa vášho receptu a vôbec to nie je dobré. nejaké rady na nové muffiny??
kucharka16
Síce som už jedla lepšie muffinky ale níiesú zlé až na ten malý incident.
suzi11
Dobre, ale treba aspon 150g cukru.
100 g je malo


marienka44
V recepte je 120 g oleja. Radsej meriam olej, vodu v ml. Kedze olej je lahsi ako voda, asi to bude 150 ml.
miry
Sú fakt super, lepšie som nejedla?
A pre tých, ktorý ktorý nemajú radi suché alebo polosuché zákusky/muffiny atď., tak ja dávam trošku viac mlieka, potom sú ešte vláčnejšie??
annafu
Muffiny su skutočne vláčne a veľmi chutné. Zatiaľ najlepší recept, ktorý som vyskúšala.
ivka492
dnes som robila tieto muffiny sú výborné, dlho som hľadala recept ale tento je top. Všetkým chutili a pochvaľovali si ich. ďakujem za receptík:-)
helen282
Tie muffiny su úplná bomba! Robila som hneď s dvoch dávok.
kucharka
Tak som sa vďaka @helen282 nechala navnadiť a upiekla som mufiny podľa receptu. Mne vyšlo ale iba 8 kúskov, asi mám väčšie formy.
Vrch som miesto čokolády posypala nakrájaným jabĺčkom a škoricou pomiešanou s cukrom muscovado. Dobrota.
Ďakujem za recept.


lenusik146
Vyyyyybroné, na 1* kedže som ich robila deťom na karneval,tak som pridala pernikove korenie...deti miluju perníčky ?


dava
Pridala som jedno vajíčko,dala som 200 g mlieka a len 40 g oleja, trošku mrazených malín a jahôd a musím povedať, že sú skutočne fantastické. 👍🥰
hila3
Recept dobrý len ja som ich musela piecť cca 25 minút určite




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia