Koláč z čokolády Margot

Koláč z  čokolády Margot
Foto: heureka
heurekaHeureka, recept pridal: 10. novembra 2011 18:36Ďalšie jeho recepty

Tento recept som dostala od susedky. Je velmy chutny kolác.Ja som urobila s krémom,lebo rodine lepsie chutí.

Suroviny

6
porcií
10
minút
príprava
30
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

Vajícka vymiesame s cukrom do penista.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 1

2

Pridáme maslo,postupne smotanu,mlieko a miesame dalej az potom pridáme múku ,kypriaci prások,a nastrúhanú cokoládu.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 2

3

A piskótu vlejeme na vymasteny a múkou vysypany plech a upecieme na 170 stupnov priblizne 35 minút.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 3

4

Pripravime krém: 5 vajícok a 10 PL cukru slaháme nad parou az do zhustnutia.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 4

5

Potom pridáme kakao.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 5

6

Ked vychladne tak vmiesame 250 g masla do penista.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 6

7

Piskótu natrieme krémom.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 7

8

Pripravíme cokoládu.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 8

9

Piskótu polejeme cokoládou.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • llilla, 10. novembra 2011 o 21:03
    vyborny je :) tiez som ho niekedy daaaavno robila :)


  • mojack, 10. novembra 2011 o 21:32
    Ja som ho nikdy nestihla upiect, margot som zjedla skor:-))


  • 3sandra3, 10. novembra 2011 o 22:26
    a Margot postrúhame?


  • diabambulka, 11. novembra 2011 o 07:18
    aj ja tento koláčik poznám a môžem odporučiť, chutný, rýchly a tá margotka tomu dodá takú super chuť, ale mám problém ako mojack, je ťažké margot nezjesť skôr ako ju tam dáme.
    3sandra3 , áno aspoň ja som do tohto koláčika margotku strúhala na hrubšom strúhadle ako na jablká :-)


  • heureka, 11. novembra 2011 o 14:19
    Áno postrúhame,lem som tam zabudla napísat.Prepácte!


  • nika60, 12. novembra 2011 o 19:41
    Niekde som o tomto recepte už čítala ,ale som ho nikdy nerobila.Asi som mala problém s MARGOT,ako väčšina z Vás .Inak môže byť fakt dobrý.


  • 3sandra3, 12. novembra 2011 o 19:53
    nevadí,,, tak už viem,,, a môžeme piecť...


  • ancicka, 12. novembra 2011 o 20:31
    » varecha.pravda.sk/recepty/margot-zakusok-fotorecept/17991...

    Je fakt dobrý a treba vyskúšať.


  • orchidea, 13. novembra 2011 o 14:28
    Robievam, ale bez tej plnky s polevou, tiež je dobrý.


  • ssimona, 28. apríla 2012 o 14:36
    Aj ja ho robievam bez tej plnky ale s lekvarom . a je vyborny .Prave idem na to :-)


  • mariaklara, 22. júna 2012 o 14:42
    Ja som ten problém vyriešila tak, že si kúpila dve margotky, jednu zjem a druhú použijem do koláčika.


  • mariaklara, 22. júna 2012 o 14:44
    Pardon preklep : že som si kúpila........


  • zuzik1978, 4. júla 2012 o 19:25
    je fajny ,len niekedy plnka mi neskusne , mam zle vymiesanie vajicka? alebo su zle vajicka?


  • tinka181, 8. septembra 2012 o 09:37
    koláčik vyzerá úžasne, teraz som ho začala piecť, lenže som zistila že neuvádzate koľko masla ide do cesta a postup na prípravu polevy.


  • lulu465, 13. februára 2013 o 13:01
    vyskúšala som a chutil nám, robila som ale bez krému a chutil výborne aj bez:)



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist