Koláč z čokolády Margot

Koláč z  čokolády Margot
Foto: heureka
heurekaHeureka, recept pridal: 10. novembra 2011 18:36Ďalšie jeho recepty

Tento recept som dostala od susedky. Je velmy chutny kolác.Ja som urobila s krémom,lebo rodine lepsie chutí.

Suroviny

6
porcií
10
minút
príprava
30
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

Vajícka vymiesame s cukrom do penista.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 1

2

Pridáme maslo,postupne smotanu,mlieko a miesame dalej az potom pridáme múku ,kypriaci prások,a nastrúhanú cokoládu.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 2

3

A piskótu vlejeme na vymasteny a múkou vysypany plech a upecieme na 170 stupnov priblizne 35 minút.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 3

4

Pripravime krém: 5 vajícok a 10 PL cukru slaháme nad parou az do zhustnutia.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 4

5

Potom pridáme kakao.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 5

6

Ked vychladne tak vmiesame 250 g masla do penista.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 6

7

Piskótu natrieme krémom.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 7

8

Pripravíme cokoládu.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 8

9

Piskótu polejeme cokoládou.
Koláč z  čokolády Margot - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • llilla, 10. novembra 2011 o 21:03
    vyborny je :) tiez som ho niekedy daaaavno robila :)


  • mojack, 10. novembra 2011 o 21:32
    Ja som ho nikdy nestihla upiect, margot som zjedla skor:-))


  • 3sandra3, 10. novembra 2011 o 22:26
    a Margot postrúhame?


  • diabambulka, 11. novembra 2011 o 07:18
    aj ja tento koláčik poznám a môžem odporučiť, chutný, rýchly a tá margotka tomu dodá takú super chuť, ale mám problém ako mojack, je ťažké margot nezjesť skôr ako ju tam dáme.
    3sandra3 , áno aspoň ja som do tohto koláčika margotku strúhala na hrubšom strúhadle ako na jablká :-)


  • heureka, 11. novembra 2011 o 14:19
    Áno postrúhame,lem som tam zabudla napísat.Prepácte!


  • nika60, 12. novembra 2011 o 19:41
    Niekde som o tomto recepte už čítala ,ale som ho nikdy nerobila.Asi som mala problém s MARGOT,ako väčšina z Vás .Inak môže byť fakt dobrý.


  • 3sandra3, 12. novembra 2011 o 19:53
    nevadí,,, tak už viem,,, a môžeme piecť...


  • ancicka, 12. novembra 2011 o 20:31
    » varecha.pravda.sk/recepty/margot-zakusok-fotorecept/17991...

    Je fakt dobrý a treba vyskúšať.


  • orchidea, 13. novembra 2011 o 14:28
    Robievam, ale bez tej plnky s polevou, tiež je dobrý.


  • ssimona, 28. apríla 2012 o 14:36
    Aj ja ho robievam bez tej plnky ale s lekvarom . a je vyborny .Prave idem na to :-)


  • mariaklara, 22. júna 2012 o 14:42
    Ja som ten problém vyriešila tak, že si kúpila dve margotky, jednu zjem a druhú použijem do koláčika.


  • mariaklara, 22. júna 2012 o 14:44
    Pardon preklep : že som si kúpila........


  • zuzik1978, 4. júla 2012 o 19:25
    je fajny ,len niekedy plnka mi neskusne , mam zle vymiesanie vajicka? alebo su zle vajicka?


  • tinka181, 8. septembra 2012 o 09:37
    koláčik vyzerá úžasne, teraz som ho začala piecť, lenže som zistila že neuvádzate koľko masla ide do cesta a postup na prípravu polevy.


  • lulu465, 13. februára 2013 o 13:01
    vyskúšala som a chutil nám, robila som ale bez krému a chutil výborne aj bez:)



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist