Kokosový koláč - hrnčekový

Kokosový koláč - hrnčekový
mnamkyhamkyMnamkyhamky, recept pridal: 5. apríla 2012 15:07Ďalšie jeho recepty

Recept mám od kamarátky u ktorej som tento koláč prvý krát jedla a stal sa mojím obľúbeným, hlavne kvôli jeho rýchlej príprave a chuti. Enjoy it :)

Suroviny

15
minút
príprava
20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Do misky rozbijeme vajíčka a rozmiešame ich s cukrom. Pridáme mlieko a olej, premiešame a pridáme múku s práškom do pečiva. Všetko spolu dobre zmiešame.

2

Na plech vyložený papierom na pečenie vylejeme cesto a posýpeme ho posýpkou (zmiešaný cukor s kokosom). Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry pri 200°C cca 20 min.

3

Po vybratí z rúry ihneď polejeme smotanou na šľahanie. Ozdobíme roztopenou čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 5. apríla 2012 o 19:43
    ...moze byt,taketo rychlovky su vdacne vzdy...(KK)


  • mamatata2, 5. apríla 2012 o 19:55
    Myslím, že ho poznám asi pod iným názvom, je super, takéto ľúbim. Je to ozaj bleskovka. Super.


  • 3sandra3, 5. apríla 2012 o 20:38
    súhlasím, že rýchlovky sú vždy vďačné... a kokosové sú naj....


  • betty21, 6. apríla 2012 o 07:15
    jednoduchý a určite výborný:)


  • izabella929, 6. apríla 2012 o 08:46
    kokos s čoko ide.-) vyzerá super.-))))


  • afataga, 6. apríla 2012 o 15:32
    poznam je vyborny, davam trochu menej cukru


  • remcula, 6. apríla 2012 o 15:52
    Hrníčkové buchty jsou skvělé a umí je i ten, co si většinou na nic netroufá:-). Navíc, kokos máme moc rádi!!:-)



  • janara, 6. apríla 2012 o 17:37
    poznám ho, je chutný, a rýchly..:)


  • paveva, 6. apríla 2012 o 22:53
    vyzerá dobre, ale poradte mi, kedy to všetko vyskúšam?


  • verula, 16. septembra 2012 o 11:13
    hm, rychly, kokos milujem ...nieje co riesit ..dik kk


  • dona, 6. apríla 2013 o 17:11
    dona, páči sa mi, skúsim ho, určite bude fajn, neskoro som ho našla.


  • rea1, 2. septembra 2014 o 11:39
    bolo voľno, sladké treba, vypekať sa mi nechcelo a tvoj recept som objavila asi pred týždňom. tak som koláč upiekla. plech som vysypala kokosom, čo zvýšilo na plechu po posypaní, to som sklepla do cesta a navrchu som ho potom posypala naozaj bohate. do cesta som pridala hrozienka, tia ja dávam všade :-)), a pretože sa mi zdal trochu suchý a na povrchu tvrdý (asi som to prehnala s posýpaním cukrom, okrem toho nebol práškový ale kryštál), pred dopečením som vrch poliala šťavou z jablkového kompótu. koláč bol vychválený a bleskovo ani nie zjedený, skôr priam zožraný. recept som už postúpila aj dcére a zakladám ho do zlatého fondu bleskoviek. nabudúce skúsim povrch počmárať čokoládou. :-))) jana



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Tlučková vám dá posledný diktát. Na konci vás čaká prekvapenie
- Inzercia -
Naposledy v tomto roku sa môžete vrátiť do virtuálnej triedy, ktorej vládne Zuzana Tlučková. Prísna pedagogička aj v posledných predvianočných dňoch rozčúlená opravuje diktáty.

Čo sme jedli pre 25 rokmi
Pred nedávnom sme si pripomenuli 25. výročie Nežnej revolúcie. Tá priviala zmenu nielen do politiky, ale do každého aspektu nášho života, gastronómiu nevynímajúc.

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist