Kokosový koláč - hrnčekový

Kokosový koláč - hrnčekový
mnamkyhamkyMnamkyhamky, recept pridal: 5. apríla 2012 15:07Ďalšie jeho recepty

Recept mám od kamarátky u ktorej som tento koláč prvý krát jedla a stal sa mojím obľúbeným, hlavne kvôli jeho rýchlej príprave a chuti. Enjoy it :)

Suroviny

15
minút
príprava
20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Do misky rozbijeme vajíčka a rozmiešame ich s cukrom. Pridáme mlieko a olej, premiešame a pridáme múku s práškom do pečiva. Všetko spolu dobre zmiešame.

2

Na plech vyložený papierom na pečenie vylejeme cesto a posýpeme ho posýpkou (zmiešaný cukor s kokosom). Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry pri 200°C cca 20 min.

3

Po vybratí z rúry ihneď polejeme smotanou na šľahanie. Ozdobíme roztopenou čokoládou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 5. apríla 2012 o 19:43
    ...moze byt,taketo rychlovky su vdacne vzdy...(KK)


  • mamatata2, 5. apríla 2012 o 19:55
    Myslím, že ho poznám asi pod iným názvom, je super, takéto ľúbim. Je to ozaj bleskovka. Super.


  • 3sandra3, 5. apríla 2012 o 20:38
    súhlasím, že rýchlovky sú vždy vďačné... a kokosové sú naj....


  • betty21, 6. apríla 2012 o 07:15
    jednoduchý a určite výborný:)


  • izabella929, 6. apríla 2012 o 08:46
    kokos s čoko ide.-) vyzerá super.-))))


  • afataga, 6. apríla 2012 o 15:32
    poznam je vyborny, davam trochu menej cukru


  • remcula, 6. apríla 2012 o 15:52
    Hrníčkové buchty jsou skvělé a umí je i ten, co si většinou na nic netroufá:-). Navíc, kokos máme moc rádi!!:-)



  • janara, 6. apríla 2012 o 17:37
    poznám ho, je chutný, a rýchly..:)


  • paveva, 6. apríla 2012 o 22:53
    vyzerá dobre, ale poradte mi, kedy to všetko vyskúšam?


  • verula, 16. septembra 2012 o 11:13
    hm, rychly, kokos milujem ...nieje co riesit ..dik kk


  • dona, 6. apríla 2013 o 17:11
    dona, páči sa mi, skúsim ho, určite bude fajn, neskoro som ho našla.


  • rea1, 2. septembra 2014 o 11:39
    bolo voľno, sladké treba, vypekať sa mi nechcelo a tvoj recept som objavila asi pred týždňom. tak som koláč upiekla. plech som vysypala kokosom, čo zvýšilo na plechu po posypaní, to som sklepla do cesta a navrchu som ho potom posypala naozaj bohate. do cesta som pridala hrozienka, tia ja dávam všade :-)), a pretože sa mi zdal trochu suchý a na povrchu tvrdý (asi som to prehnala s posýpaním cukrom, okrem toho nebol práškový ale kryštál), pred dopečením som vrch poliala šťavou z jablkového kompótu. koláč bol vychválený a bleskovo ani nie zjedený, skôr priam zožraný. recept som už postúpila aj dcére a zakladám ho do zlatého fondu bleskoviek. nabudúce skúsim povrch počmárať čokoládou. :-))) jana



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Varecha 40/2014: Hus a kačka
Časopis Varecha v piatok 3. októbra v denníku Pravda.

Fernando Perez Arellano: Šéfkuchár a majiteľ najlepšej reštaurácia na ostrove Malorka
Srší energiou a nešetrí slovami. Pracoval v najlepších európskych reštauráciách, až nakoniec založil svoju.

Bôčik na čiernom pive
Strýko Milan prežil takmer celý svoj život v Sudoměriciach. Len kúsok od dnešných slovenských hraníc, len dve míle od Skalice.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 40/2014: Hus a kačka Hus a kačka
Časopis Varecha v piatok 3. októbra v denníku Pravda.


TOPlist