Kokosovo-špaldová bábovka
Autor receptu: afataga
Aj tisíckrát otrepaný hrnčekový recept sa dá urobiť inak.
20 minút príprava |
50 minút na 180 °C |
Postup
- Postup som nefotila, ono ani vlastne nie je čo. Hrozienka a kandiz. kôru som zaliala horúcou vodou a nechala asi 1/2 hod. odstáť. Všetky uvedené suroviny okrem kakaového prášku a čokolády som dala do misy a premiešala lyžicou, alebo varechou, už čo komu viac vyhovuje. Pridala som hrozienka a kôru bez vody. Zamiešala som.
- Do druhej misky som odobrala časť cesta a pridala som do neho kakaový prášok a posekanú čokoládu.
Do vymastenej formy som dala časť svetlého cesta, potom tmavé a zas svetlé. Piekla som na 180° 50 min. Hotovo.
Je to celkom rýchlovka.
A ešte kontrola zo štábu :-)