Kokosové ježe

Kokosové ježe
Foto: bobotka
bobotkaBobotka, recept pridal: 12. decembra 2009 19:46Ďalšie jeho recepty

Rýchle, šťavnaté, mňam- mňam...

Suroviny

50
porcií
30
minút
príprava
10
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Vajce vymiešame s cukrom, pridáme olej, med, mlieko a múku s práškom.Dáme na plech na papier na pečenie.Pečieme dozlatista.Po upečení a vychladnutí, pokrájame na obdĺžniky.

2

Pripravíme si polevu: Cukor, kakao a mlieko prevaríme.Do teplého zamiešame rum a maslo.Koláčiky namáčame do ešte teplej polevy a obaľujeme v kokose.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • cecila, 13. decembra 2009 o 11:21
    ja ich tiez robievam su vyborne...


  • nemea1, 11. februára 2010 o 11:33
    jooj kokosove jeze milujem, ale najlepsie su len cerstve.


  • nemea1, 11. februára 2010 o 11:33
    no a na tej foto ked ich vidim, len slinky mi tecu :-))))


  • cistinka, 17. februára 2010 o 20:13
    vďaka za recept...dlho som ho nemohla zohnať


  • ewitka123, 24. januára 2011 o 13:05
    už sa tešim ked ich budem piect ))


  • cistinka, 16. marca 2011 o 19:39
    dnes som ich robila znova......sú božské


  • michsamant, 28. marca 2011 o 15:33
    Upecene, ochutnane, MNAM!


  • peta5, 10. apríla 2012 o 19:27
    presne ten isty recept mam od mojej maminy, je peckovy, kto nevyskusa, pride o vela!!! :)


  • dorisa, 4. augusta 2012 o 10:26
    ...dnes idem vyskúšať tieto, robila som iné, z polohrubej múky


  • angiek, 22. decembra 2012 o 08:31
    vyborny recept, su makkucke, uzasne, volakedy sme ich pekavali ale tie boli o dost tvrdsie, dakujem


  • janina444, 10. novembra 2013 o 18:01
    Bobotka mohla by som do polevy dať polovicu masla a polovicu hery?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist