Kokosové ježe

Kokosové ježe
Foto: bobotka
bobotkaBobotka, recept pridal: 12. decembra 2009 19:46Ďalšie jeho recepty

Rýchle, šťavnaté, mňam- mňam...

Suroviny

50
porcií
30
minút
príprava
10
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

Vajce vymiešame s cukrom, pridáme olej, med, mlieko a múku s práškom.Dáme na plech na papier na pečenie.Pečieme dozlatista.Po upečení a vychladnutí, pokrájame na obdĺžniky.

Pripravíme si polevu: Cukor, kakao a mlieko prevaríme.Do teplého zamiešame rum a maslo.Koláčiky namáčame do ešte teplej polevy a obaľujeme v kokose.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

11 komentárov k receptu
  • cecila, 13. decembra 2009 o 11:21
    ja ich tiez robievam su vyborne...


  • nemea1, 11. februára 2010 o 11:33
    jooj kokosove jeze milujem, ale najlepsie su len cerstve.


  • nemea1, 11. februára 2010 o 11:33
    no a na tej foto ked ich vidim, len slinky mi tecu :-))))


  • cistinka, 17. februára 2010 o 20:13
    vďaka za recept...dlho som ho nemohla zohnať


  • ewitka123, 24. januára 2011 o 13:05
    už sa tešim ked ich budem piect ))


  • cistinka, 16. marca 2011 o 19:39
    dnes som ich robila znova......sú božské


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 5 komentárov)
  • michsamant, 28. marca 2011 o 15:33
    Upecene, ochutnane, MNAM!


  • peta5, 10. apríla 2012 o 19:27
    presne ten isty recept mam od mojej maminy, je peckovy, kto nevyskusa, pride o vela!!! :)


  • dorisa, 4. augusta 2012 o 10:26
    ...dnes idem vyskúšať tieto, robila som iné, z polohrubej múky


  • angiek, 22. decembra 2012 o 08:31
    vyborny recept, su makkucke, uzasne, volakedy sme ich pekavali ale tie boli o dost tvrdsie, dakujem


  • janina444, 10. novembra 2013 o 18:01
    Bobotka mohla by som do polevy dať polovicu masla a polovicu hery?



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Slovak Food Festival 2014
Od 22. do 25. mája 2014 najväčší food festival na Slovensku už po piaty raz na Bratislavskom hrade.

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist