Klasická tvarohová nátierka

Klasická tvarohová nátierka
Foto: elle82
elle82Elle82, recept pridal: 2. februára 2011 13:54Ďalšie jeho recepty

...fajnotka :))...

Suroviny

15
porcií
15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

Do misky dáme hrudkovitý tvaroh, na jemnúčko nastrúhanú mrkvu, nadrobno nakrájanú cibuľku a vajíčka uvarené natvrdo, k tomu pridáme 3 lyžice kyslej smotany (biely jogurt), syr bambino, soľ, vegetu a trošku čierneho korenia- kto má rád. Všetko dobre premiešame a podávame s pečivkom. Ja nechávam pomazánku v chladničke aspoň pol dňa, aby sa dobre zmiešali chute... Prajem dobrú chuť.
Klasická tvarohová nátierka - obrázok 1



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

12 komentárov k receptu
  • hubata, 2. februára 2011 o 20:20
    Zdravá, chutná klasika, ako stvorené pre deti aj na desiatu do školy.


  • milanka, 3. februára 2011 o 11:46
    Nátierky mám veľmi rada...ukladám!


  • evas13, 3. februára 2011 o 14:00
    ...aj ja ukladám :)


  • lucylee, 4. februára 2011 o 09:33
    hneď včera som robila, veľmi chutná...ja by som dala nabudúce menej cibule, ale to je moja preferencia, ostatní podľa chuti...


  • elle82, 6. februára 2011 o 18:23
    Nech vám chutí kočky :)))


  • cica2, 6. februára 2011 o 20:46
    vyskúšam, vďaka:)


  • maartina, 2. júna 2011 o 23:11
    výborná nátierka, bude na raňajky :) ...pridala som ešte aj reďkovky, petržlen.vňať a lístky bazalky


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 5 komentárov)
  • katkos, 30. decembra 2011 o 20:54
    správna kombinácia, iste skúsim, zatiaľ som nepridávala recepty, raz to určite načítam, ako ísť na to, tak tu Vám zatiaľ dám jednu našu naojobľúbenejšiu verziu tvaroh.pomazánky-250g tvaroh+1 majolka+1 kyslá smotana+1-2 cibule+vegeta+sardelová pasta dľa chuti


  • pacik, 1. februára 2012 o 13:31
    Urobila som včera na večeru, len som pridala aj cesnak a pažítku. Bola výborná :-)


  • bobina, 26. februára 2013 o 11:50
    skusila som je velmi dobra


  • menoee, 11. januára 2014 o 10:02
    dnes urobena natierka, velmi dobra, jednoducha, ukladam :-)


  • yvonn, 10. apríla 2014 o 19:26
    Robim ju aj ja:-) je výýborna:-)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist