Klasická tvarohová nátierka

Klasická tvarohová nátierka
Foto: elle82
elle82Elle82, recept pridal: 2. februára 2011 13:54Ďalšie jeho recepty

...fajnotka :))...

Suroviny

15
porcií
15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do misky dáme hrudkovitý tvaroh, na jemnúčko nastrúhanú mrkvu, nadrobno nakrájanú cibuľku a vajíčka uvarené natvrdo, k tomu pridáme 3 lyžice kyslej smotany (biely jogurt), syr bambino, soľ, vegetu a trošku čierneho korenia- kto má rád. Všetko dobre premiešame a podávame s pečivkom. Ja nechávam pomazánku v chladničke aspoň pol dňa, aby sa dobre zmiešali chute... Prajem dobrú chuť.
Klasická tvarohová nátierka - obrázok 1



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hubata, 2. februára 2011 o 20:20
    Zdravá, chutná klasika, ako stvorené pre deti aj na desiatu do školy.


  • milanka, 3. februára 2011 o 11:46
    Nátierky mám veľmi rada...ukladám!


  • evas13, 3. februára 2011 o 14:00
    ...aj ja ukladám :)


  • lucylee, 4. februára 2011 o 09:33
    hneď včera som robila, veľmi chutná...ja by som dala nabudúce menej cibule, ale to je moja preferencia, ostatní podľa chuti...


  • elle82, 6. februára 2011 o 18:23
    Nech vám chutí kočky :)))


  • cica2, 6. februára 2011 o 20:46
    vyskúšam, vďaka:)


  • maartina, 2. júna 2011 o 23:11
    výborná nátierka, bude na raňajky :) ...pridala som ešte aj reďkovky, petržlen.vňať a lístky bazalky


  • katkos, 30. decembra 2011 o 20:54
    správna kombinácia, iste skúsim, zatiaľ som nepridávala recepty, raz to určite načítam, ako ísť na to, tak tu Vám zatiaľ dám jednu našu naojobľúbenejšiu verziu tvaroh.pomazánky-250g tvaroh+1 majolka+1 kyslá smotana+1-2 cibule+vegeta+sardelová pasta dľa chuti


  • pacik, 1. februára 2012 o 13:31
    Urobila som včera na večeru, len som pridala aj cesnak a pažítku. Bola výborná :-)


  • bobina, 26. februára 2013 o 11:50
    skusila som je velmi dobra


  • menoee, 11. januára 2014 o 10:02
    dnes urobena natierka, velmi dobra, jednoducha, ukladam :-)


  • yvonn, 10. apríla 2014 o 19:26
    Robim ju aj ja:-) je výýborna:-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Igorove prsia
Odborná degustácia vín k 20. ročníku Vínnych trhov Pezinok je za nami. Päť komisií prehodnotilo takmer päťsto vín za dva dni.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist