Klasická tvarohová nátierka

Klasická tvarohová nátierka
Foto: elle82
elle82Elle82, recept pridal: 2. februára 2011 13:54Ďalšie jeho recepty

...fajnotka :))...

Suroviny

15
porcií
15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do misky dáme hrudkovitý tvaroh, na jemnúčko nastrúhanú mrkvu, nadrobno nakrájanú cibuľku a vajíčka uvarené natvrdo, k tomu pridáme 3 lyžice kyslej smotany (biely jogurt), syr bambino, soľ, vegetu a trošku čierneho korenia- kto má rád. Všetko dobre premiešame a podávame s pečivkom. Ja nechávam pomazánku v chladničke aspoň pol dňa, aby sa dobre zmiešali chute... Prajem dobrú chuť.
Klasická tvarohová nátierka - obrázok 1



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hubata, 2. februára 2011 o 20:20
    Zdravá, chutná klasika, ako stvorené pre deti aj na desiatu do školy.


  • milanka, 3. februára 2011 o 11:46
    Nátierky mám veľmi rada...ukladám!


  • evas13, 3. februára 2011 o 14:00
    ...aj ja ukladám :)


  • lucylee, 4. februára 2011 o 09:33
    hneď včera som robila, veľmi chutná...ja by som dala nabudúce menej cibule, ale to je moja preferencia, ostatní podľa chuti...


  • elle82, 6. februára 2011 o 18:23
    Nech vám chutí kočky :)))


  • cica2, 6. februára 2011 o 20:46
    vyskúšam, vďaka:)


  • maartina, 2. júna 2011 o 23:11
    výborná nátierka, bude na raňajky :) ...pridala som ešte aj reďkovky, petržlen.vňať a lístky bazalky


  • katkos, 30. decembra 2011 o 20:54
    správna kombinácia, iste skúsim, zatiaľ som nepridávala recepty, raz to určite načítam, ako ísť na to, tak tu Vám zatiaľ dám jednu našu naojobľúbenejšiu verziu tvaroh.pomazánky-250g tvaroh+1 majolka+1 kyslá smotana+1-2 cibule+vegeta+sardelová pasta dľa chuti


  • pacik, 1. februára 2012 o 13:31
    Urobila som včera na večeru, len som pridala aj cesnak a pažítku. Bola výborná :-)


  • bobina, 26. februára 2013 o 11:50
    skusila som je velmi dobra


  • menoee, 11. januára 2014 o 10:02
    dnes urobena natierka, velmi dobra, jednoducha, ukladam :-)


  • yvonn, 10. apríla 2014 o 19:26
    Robim ju aj ja:-) je výýborna:-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Pastierska kapsa
Do poroty ľubľanských medzinárodných konkurzov vína chodím už viac ako tridsať rokov. Spoznal som tam veľa znalcov skvelých vín i jedál.

Diétna štyridsiatka
Na Záhorí žijú moji štyria synovci. Ten najstarší je už riadne odrastený a nedávno oslavoval štyridsiatku.

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 19/2015: Jar na tanieri Jar na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 7. mája v denníku Pravda.


TOPlist