Kinder mliečny rez

Kinder mliečny rez
Foto: daska616
daska616Daska616, 31 ročná žena, recept pridala: 31. marca 2014 21:32Ďalšie jej recepty

Vynikajúci recept, ktorý poteší každé dieťa :-)

Suroviny

15
minút
príprava
10
minút
na 190 °C

Postup prípravy receptu

1

Žĺtka s cukrom vymiešame do peny. Z bielok vyšľaháme tuhý sneh. Do žĺtok pridáme kakao a sneh.

2

Vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme na 190°C, 10 minút.

3

Vychladené cesto rozdelíme na 2 časti. Kým sa nám cesto vychladí, vyšľaháme šľahačku.Ak chceme, môžeme do nej pridať cukor.

4

Natriem šľahačkou. Zakryjeme druhým plátom a odstránime papier. Dáme vychladiť. Dobrú chuť !!!



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (3,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • amelie, 1. apríla 2014 o 09:28
    jednoduché a pekné, @daska :-)))


  • bejka1906, 1. apríla 2014 o 11:08
    vyzerá mňam, ale netreba žiadnu múku do cesta?


  • daska616, 1. apríla 2014 o 12:36
    Ja tam múku nepridávam, síce sa to trošku lepí ale keď to dáme oddýchnuť do chladničky, potom je to super :-)


  • upirka113, 28. apríla 2014 o 18:43
    je vynikajúci vyskúšali sme a ideme robiť znovu :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 27/2015: Varíme s pivom a k pivu Varíme s pivom a k pivu
Časopis Varecha v piatok 3. júla v denníku Pravda.


TOPlist