Kinder mliečny rez

Kinder mliečny rez
Foto: daska616
daska616Daska616, 25 ročná žena, recept pridala: 31. marca 2014 21:32Ďalšie jej recepty

Vynikajúci recept, ktorý poteší každé dieťa :-)

Suroviny

15
minút
príprava
10
minút
na 190 °C

Postup prípravy receptu

1

Žĺtka s cukrom vymiešame do peny. Z bielok vyšľaháme tuhý sneh. Do žĺtok pridáme kakao a sneh.

2

Vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme na 190°C, 10 minút.

3

Vychladené cesto rozdelíme na 2 časti. Kým sa nám cesto vychladí, vyšľaháme šľahačku.Ak chceme, môžeme do nej pridať cukor.

4

Natriem šľahačkou. Zakryjeme druhým plátom a odstránime papier. Dáme vychladiť. Dobrú chuť !!!



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (3,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • amelie, 1. apríla 2014 o 09:28
    jednoduché a pekné, @daska :-)))


  • bejka1906, 1. apríla 2014 o 11:08
    vyzerá mňam, ale netreba žiadnu múku do cesta?


  • daska616, 1. apríla 2014 o 12:36
    Ja tam múku nepridávam, síce sa to trošku lepí ale keď to dáme oddýchnuť do chladničky, potom je to super :-)


  • upirka113, 28. apríla 2014 o 18:43
    je vynikajúci vyskúšali sme a ideme robiť znovu :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.

Zmrzlinový pohár nie je len zmrzlina v pohári
Hýriaci farbami v parádnom sklenenom objatí: zopár kopčekov zmrzliny ozdobených šľahačkou, polevou a na vrchu korunovaný čerešničkou. V cukrárni mu nikto neodolá a pozná ho každé dieťa: zmrzlinový pohár.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2015: Liptovská kuchyňa Liptovská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist