Kinder čokoláda

jana321Jana321, recept pridal: 5. januára 2012 22:02Ďalšie jeho recepty

Tento recept mám už dávno a pravidelne na vianoce túto čokoládu robím, lebo ju moje deti mali od malička radi

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vodu, cukor, vanilkový cukor varíme na miernom ohni 4 minúty/ nesmie vrieť/. Odstavíme, pridáme Ivu a necháme vychladnúť za občasného miešania. Po vychladnutí pridáme sušené mlieko, riadne zamiešame.Zmes rozdelíme na 2 časti. Jednu časť dáme na plech, na ktorom je papier na pečenie a roztiahneme na plech podľa toho akú hrubú čokoládu chcete. Do druhej časti zmesi pridáme kakao, riadne zamiešame a dáme po častiach na bledú časť čokolády a rovnomerne zarovnáme. Necháme stuhnúť, nakrájame na tenko ako kinder čokoládu. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 6. januára 2012 o 14:27
    zaujímavé.... vyskúšam


  • hubata, 6. januára 2012 o 14:51
    Áno, mali to aj moji radi a tiež som to dávno nerobila len kvôli nekresťanskej cene sušeného mlieka. Vtedy sme Sunar fasovali, takže aj tento recept bol často a zadarmo. Ani ho deckám nespomeniem, lebo by ho hneď chceli ......


  • jamarlen, 6. januára 2012 o 15:15
    no,@hubata , aspoň sa ti deti netrovia stuženým tukom....


  • izabella929, 6. januára 2012 o 16:05
    čokoládu veľmi ľúbim.ale iba horkú...ale vyskúšať môžem.-)


  • luliatko, 6. januára 2012 o 16:11
    vyskúšam niekedy..


  • anjelica, 16. februára 2012 o 14:05
    aky iny tuk sa da pouzit?nepoznam Ivu..dakujem


  • jana321, 16. februára 2012 o 14:56
    môže byť aj Cera, alebo iný pokrmový stužený tuk



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist