Kinder čokoláda

jana321Jana321, recept pridal: 5. januára 2012 22:02Ďalšie jeho recepty

Tento recept mám už dávno a pravidelne na vianoce túto čokoládu robím, lebo ju moje deti mali od malička radi

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vodu, cukor, vanilkový cukor varíme na miernom ohni 4 minúty/ nesmie vrieť/. Odstavíme, pridáme Ivu a necháme vychladnúť za občasného miešania. Po vychladnutí pridáme sušené mlieko, riadne zamiešame.Zmes rozdelíme na 2 časti. Jednu časť dáme na plech, na ktorom je papier na pečenie a roztiahneme na plech podľa toho akú hrubú čokoládu chcete. Do druhej časti zmesi pridáme kakao, riadne zamiešame a dáme po častiach na bledú časť čokolády a rovnomerne zarovnáme. Necháme stuhnúť, nakrájame na tenko ako kinder čokoládu. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 6. januára 2012 o 14:27
    zaujímavé.... vyskúšam


  • hubata, 6. januára 2012 o 14:51
    Áno, mali to aj moji radi a tiež som to dávno nerobila len kvôli nekresťanskej cene sušeného mlieka. Vtedy sme Sunar fasovali, takže aj tento recept bol často a zadarmo. Ani ho deckám nespomeniem, lebo by ho hneď chceli ......


  • jamarlen, 6. januára 2012 o 15:15
    no,@hubata , aspoň sa ti deti netrovia stuženým tukom....


  • izabella929, 6. januára 2012 o 16:05
    čokoládu veľmi ľúbim.ale iba horkú...ale vyskúšať môžem.-)


  • luliatko, 6. januára 2012 o 16:11
    vyskúšam niekedy..


  • anjelica, 16. februára 2012 o 14:05
    aky iny tuk sa da pouzit?nepoznam Ivu..dakujem


  • jana321, 16. februára 2012 o 14:56
    môže byť aj Cera, alebo iný pokrmový stužený tuk



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist