Kinder čokoláda

jana321Jana321, recept pridal: 5. januára 2012 22:02Ďalšie jeho recepty

Tento recept mám už dávno a pravidelne na vianoce túto čokoládu robím, lebo ju moje deti mali od malička radi

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vodu, cukor, vanilkový cukor varíme na miernom ohni 4 minúty/ nesmie vrieť/. Odstavíme, pridáme Ivu a necháme vychladnúť za občasného miešania. Po vychladnutí pridáme sušené mlieko, riadne zamiešame.Zmes rozdelíme na 2 časti. Jednu časť dáme na plech, na ktorom je papier na pečenie a roztiahneme na plech podľa toho akú hrubú čokoládu chcete. Do druhej časti zmesi pridáme kakao, riadne zamiešame a dáme po častiach na bledú časť čokolády a rovnomerne zarovnáme. Necháme stuhnúť, nakrájame na tenko ako kinder čokoládu. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 6. januára 2012 o 14:27
    zaujímavé.... vyskúšam


  • hubata, 6. januára 2012 o 14:51
    Áno, mali to aj moji radi a tiež som to dávno nerobila len kvôli nekresťanskej cene sušeného mlieka. Vtedy sme Sunar fasovali, takže aj tento recept bol často a zadarmo. Ani ho deckám nespomeniem, lebo by ho hneď chceli ......


  • jamarlen, 6. januára 2012 o 15:15
    no,@hubata , aspoň sa ti deti netrovia stuženým tukom....


  • izabella929, 6. januára 2012 o 16:05
    čokoládu veľmi ľúbim.ale iba horkú...ale vyskúšať môžem.-)


  • luliatko, 6. januára 2012 o 16:11
    vyskúšam niekedy..


  • anjelica, 16. februára 2012 o 14:05
    aky iny tuk sa da pouzit?nepoznam Ivu..dakujem


  • jana321, 16. februára 2012 o 14:56
    môže byť aj Cera, alebo iný pokrmový stužený tuk



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist