Katkin fantastický čokoládový fudge (raw)

katy321 - bez fotkykaty321, 4. februára 2015
Katkin fantastický čokoládový fudge (raw)
Foto: katy321

Recept som vymyslela, pretože sa zaoberám raw kuchyňou a veganstvom. Výborný koláčik, ktorý vás nadchne svojou jednoduchou prípravou a skvelou chuťou. Pochádza z môjho Zobraziť celý popisRecept som vymyslela, pretože sa zaoberám raw kuchyňou a veganstvom. Výborný koláčik, ktorý vás nadchne svojou jednoduchou prípravou a skvelou chuťou. Pochádza z môjho blogu: www.katyfromwonderland.blogspot.sk

3
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1/2 šálky
podľa chuti
2 - 3 ČL (alebo Agave)
2 PL z konzervy
1 PL
70 G
podľa chuti
2 ČL
2 PL
5 KS
1/3 šálky
2 - 3 ČL (alebo Agave)
3 PL




Postup

  1. 1

    Mandle namočíme aspoň na hodinu. V mixéri pomelieme, môžeme aj na drobnejšie kúsky, podľa chuti. Pridáme kakaový prášok podľa chuti, takisto sladidlo, kokosové mlieko a vodu. Pomiešame a natlačíme na dno formičky, taniera, misky (podľa toho, kde sa nám to hodí).

  2. 2

    Potom si pripravíme plnku. Zmixujeme namočené vlaššské orechy, hrozienka a marhule. Pridáme kokos a kakao. Navrstvíme na koláč.

  3. 3

    Zmiešame roztopený kokosový tuk so sladidlom a kakaovým práškom a polejeme koláč. Dáme čo najskôr zatuhnúť do mrazničky aspoň na hodinu a pól. Pred podávaním posypeme kokosom, môžeme ozdobiť mätovým lístkom. Chvíľu necháme odstáť, ak niekomu robí problém príliš studené. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

tajo
vyzera to brutalne dobre, ale chcelo by to do receptu dat aj mnozstva surovin :)
katy321
Dakujem pekne no mnozstvo je skor od mnozstva ako aj od chuti ale mozem sa pokusit aspon tak orientacne
pupava
Robievam veľmi podobný koláčik, akurát namiesto stevie zvyknem dávať javorový sirup, na steviu si neviem zvyknúť :) ale výborný recept!
angelikasch
Mne sa vôbec nepáči. Nevyzerá dobre, neviem, či je to fotkou, alebo niečím iným. A tie lístky na dekor sa tam nehodia vizuálne ani obsahovo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia